Sejem JobFair – odlična priložnost za oblikovanje in utrjevanje vezi med študenti, podjetniki in predstavniki fakultete

14.4.-16.4.2014, Fakulteta za elektrotehniko in Fakulteta za računalništvo in informatiko, Ljubljana

 

Društvo študentov elektrotehnike in računalništva EESTEC letos že sedmič organizira  sejem oziroma nekakšno srečanje, kjer se študenti lahko pobliže spoznajo z uspešnimi slovenskimi podjetji, pridobijo uporabna poznanstva, veščine in izkušnje ter navežejo stike s potencialnimi delodajalci.

Rdeča nit dogodka je uspešen profesionalen razvoj študentov po zaključku študija. Študentje se lahko s slovenskimi podjetji spoznajo, navežejo stike preko predstavitvenih stojnic, na katerih se podjetja predstavijo in jim nudijo prakse in morda celo potencialno zaposlitev. Letos bo organiziran tudi zajtrk z direktorji, kjer bodo študenti imeli priložnost izmenjati si mnenja z direktorji, predstavniki uspešnih slovenskih podjetij, se jim predstavili in pridobili pomembna profesionalna poznanstva.

V sodelovanju s Slovenian Business Clubom bo organizirana okrogla miza, za katero bodo strokovnjaki iz vrst gospodarstvenikov, profesorjev in podjetnikov razpravljali o aktualnih temah v slovenskem in svetovnem gospodarstvu. Študenti bodo dobili vpogled v stanje na različnih industrijskih področjih in se spoznali s smernicami modernega gospodarskega razvoja. Organizirana bodo tudi razna predavanja in delavnice.

EESTEC je neprofitna, nepolitična in prostovoljna mednarodna organizacija študentov elektrotehnike in računalništva, katere namen je izobraževanje in medsebojno povezovanje več kot 2000 študentov po celi Evropi.

 

Podrobnejše informacije in celoten program: www.jobfair.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.