»Sem, kar znam!«

Študentska sekcija združenja za socialno pedagogiko organizira študentski kongres z naslovom »Sem, kar znam!«. Kongres bo potekal od 23. do 25. 10. na Primorskem (Koper in Portorož).

Pobuda za organizacijo je prišla s strani nekaj študentk socialne pedagogike, ki smo opazile, da smo študenti premalo aktivni. Tako se je rodila ideja o študentskem kongresu, na katerem želimo študentom ponuditi teme, ki so zanimive, o katerih na predavanjih slišimo bolj malo ali pa so povsem nove. Kongres je namenjen vsem študentom, ki jih zanimajo socialne teme in so pripravljeni o tem izvedeti kaj več. Tako bomo imeli priložnost, da se študenti različnih smeri med seboj družimo, delimo izkušnje in mnenja ter se tako strokovno bogatimo.

Kongresa se bodo udeležili priznani profesorji in strokovnjaki na svojih področij. Naj jih naštejem le nekaj: Martina Tomori, Radovan Radetič, Sabina Šilc, Matej Sande, Goran Popovič, Alenka Polak. Za nas bodo pripravili zanimiva predavanja ali delavnice, kjer se bomo opremili z novimi znanji, ki jih bomo lahko prenesli in preizkusili v praksi.

Za več informacij o kongresu poglej na spletno stran kongres.zzsp.org.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.