Tradicionalna jesenska ČISTA DESETKA

To leto je leto ŠOUP-a, saj praznuje peto obletnico delovanja. In ena izmed največjih, če ne celo največja študentska športno-zabavna prireditev je zagotovo ČISTA DESETKA. Letošnja Čista desetka je že 12. po vrsti, kar pomeni, da je že dobro vkoreninjena v študentski koledar in študentsko dogajanje v mesecu oktobru!!
Čiste desetke se v povprečju udeleži in obišče več kot 350 študentk in študentov Univerze na Primorskem, Univerze v Novi Gorici in Fakultete za Pomorstvo in promet, UL.

Rdeča nit Čiste desetke je medfakultetno tekmovanje v desetih športno-zabavnih disciplinah. Poleg Čiste desetke poteka tudi pester program, ki je bolje poznan pod imenom ŠOUPbazar.

Ekipe so razdeljene po fakultetah, tako gre za tekmovanje med fakultetami, kjer se točke po posameznih disciplinah seštevajo. Na koncu ekipa z največ osvojenimi točkami prejme prehodni pokal Čiste desetke (lasnkoletni zmagovalec je FPP).
Ker je ta dan rektorjev dan (predavanj prost dan), nimaš izgovora, da ne prideš na ČISTO DESETKO. Torej ne oklevaj in brž povabi še svoje sošolke in sošolce ter “piči” na ŠOUP-ove info točke in se prijavi!!

Zaradi lažje izvedbe prireditve (predvsem ekipni športi) se prijavi na želeno disciplino (največ na tri discipline) na ŠOUPovih info točkah v Kopru, Korotanu (Portorož) in KGŠ (Nova Gorica).

KDAJ: torek, 20. 10. 2009, od 9.00

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.