Si lačen mortadele in zabave?

Klub goriških študentov (KGŠ) v marcu že sedemnajstič organizira Mortadeljado. Ta se je že odvila V Novi Gorici in Portorožu, osrednja prireditev pa bo v sredo, 30. marca na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Namen največje primorske fešte, ki po zimskem izpitnem obdobju prebudi vse slovenske študente, je prenos goriškega utripa in njene kulinarične posebnosti mortadele v prestolnico. Osrednje sporočilo ostaja nespremenjeno – Povezovanje mladih.

Glavna prireditev Mortadeljada tour 2011 bo prestolnico zadela 30. marca, ko bodo Gospodarsko razstavišče navduševali mladi band Platoniks, Tabu, hrvaške legende Jinx in Rok’n’bend. Za vse tiste, ki se raje prepustijo zvokom elektronske glasbe bodo skrbeli znani slovenski DJ – vse od DJ Sylvain, DJ Jaka do DJ Mike Vale.

Skupni imenovalec bodo poleg plesa, glasbe in seveda mortadele tudi nagradne igre in drugi zabavni spremljevalni program. Ker Mortadeljada velja za enega najboljših študentskih zabav v Ljubljani, tudi letos organizatorji pričakujejo več kot 3000 obiskovalcev.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.