Škisova tržnica Maribor letos na novi lokaciji!

Že četrta Škisova tržnica Maribor se bo tokrat odvijala v bližini Dvorane Tabor, letošnjo novost pa predstavlja tudi drugačen koncept prireditve – Zveza ŠKIS je namreč združila moči s Študentsko organizacijo Univerze v Mariboru in za mlade pripravila prireditev, imenovano Pozdrav študentom. 1. oktobra bo dnevno dogajanje na pomožnem igrišču Železničar postreglo s predstavitvijo študentskih klubov ter športnimi igrami, zvečer pa se prireditev seli na Štuk, kjer bodo za koncertno vzdušje poskrbeli Bajaga i Instruktori.

 

Več na www.skisova-trznica.si!

 

Zveza študentskih klubov Slovenije je letos maja organizirala že 16. Škisovo tržnico, ki jo je obiskalo preko 20.000 mladih ter tudi nemalo pomembnih gostov iz sveta gospodarstva ter politike. Tradicionalno pa se prepoznavna prireditev jeseni seli tudi v severovzhodni del Slovenije, v Maribor, kjer privabi okoli 10.000 obiskovalcev. V letu 2013 prinaša kar dve novosti – novo lokacijo in nekoliko drugačen koncept dogodka.

Krovni dogodek, imenovan Pozdrav študentom, bo tekom dneva postregel s Škisovo tržnico Maribor, večerni del pa se do odvijal na Štuku v sklopu Velike otvoritvene zabave Študentske organizacije Univerze v Mariboru. Dnevno dogajanje med 12. in 18. uro na pomožnem igrišču Železničar pri Dvorani Tabor bo športno, animacijsko in zabavno obarvano – Škisova tržnica Maribor bo tradicionalno na ogled ponudila stojnice študentskih klubov celotne Slovenije, ki se bodo predstavili s svojo kulturo in kulinariko. Dogajanje bodo še dodatno popestrile številne igre – gladiator, bungee trampolin, simulator surfanja, ameriški nogomet, zorbing nogomet, paintball, igre brez meja … ter zabava z DJ-em.

Zvečer pa se prireditev preseli na ŠTUK, kjer bodo v okviru Velike otvoritvene zabave navduševali Bajaga i Instruktori, še prej pa bodo ogreli Can of Bees. Vstop na dnevno dogajanje je brezplačen, zvečer pa znaša vstopnina za študente do 23.00 konzumacija 2 EUR, po 23.00 vstopnina 2 EUR, ostali 4 EUR.

Na relaciji Tabor – Štuk bo cel dan organiziran brezplačen avtobusni prevoz (avtobus bo stal na vseh postajah v smeri Štuk – Tabor, medtem ko na poti Tabor – Štuk ne bo pobiral na vmesnih postajah). Zveza ŠKIS in ŠOUM vabita mlade, da pridejo in čagajo z nasmehom!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.