SLOVENCI RAZGRABILI TIËSTA

Zdaj je tudi uradno: po božični evforiji z Davidom Guetto, Afrojackom, Stevom Edwardsom, Paris Hilton in prijatelji, je Slovenijo ponovno zajela rdeča vročica.

Takoj po uradni napovedi, da v Slovenijo prihaja Tiësto, je organizator Black Pony na trg poslal omejeno število vstopnic, ki so jih največji fani dobesedno razgrabili.

 

Nekateri ta hip najbolj vroči glasbeni zvezdniki na planetu so tri mesece pred izvedbo v manj kot dveh dneh razprodali prvi kontingent vstopnic za veliki Red Summer Party 24. junija v Ljubljani. Slovensko plesno nacijo je najbolj razveselila novica, da k nam prihaja gigant elektronske glasbe Tiësto, ob njem bo Sloveniji, na željo mnogih navijačev, končno obiskal tudi vroči pop genij Calvin Harrisa, v igri za veliki Red Summer Party pa so še drugi nenapovedani gostje. Za med so šli tudi posebni dvojni paketi vstopnic za največje žurerske zverine, ki bodo lahko plesale na Red Spring in Red summer Party-ju za eno ceno. Zato organizator vse, ki so predprodajo zamudili, obvešča, da je že v prodaji nov omejen kontingent vstopnic za Red Summer Party (Tiësto, Calvin Harris in drugi) po ceni 22 €.

 

Ker pa je 24. junij še zelo daleč, bomo vmes zaplesali še na eni originalni rdeči zabavi.


Red Spring party bo postregel z Madonnino desno roko, Martinom Solveigom, njegovim norim menedžerjem Lafaillem, avstralsko navezo Yolanda Be Cool in Gramophonedzijem na predpraznični četrtek 26. aprila na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču.

 

 

ZAČETEK PREDPRODAJE VSTOPNIC ZA FAN PIT

V PONEDELJEK 26. MARCA 2012

 

Ne spreglejte: v ponedeljek 26. marca se prične prodaja FAN PIT vstopnic za Red Summer Party. FAN PIT bo namenjen največjim oboževalcem Tiësta in Calvina Harrisa, ki si želijo vizualne in zvočne izkušnje v prvih vrstah. Tisti, ki bodo s FAN PIT vstopnicami plesali dobesedno pod okriljem obeh elektronskih gigantov, bodo na prizorišče vstopali skozi poseben vhod, vendar se bodo lahko gibali tudi po parterju. Kot se za prave fane spodobi, sta v ceno vstopnice všteti tudi 2 pijači, ločene sanitarije ter posebno strežno osebje. Vsi FAN PIT obiskovalci pa bodo prejeli tudi posebni Red Summer Party darilni paket.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.