Sodeluj v natečaju “CMK grafit”

Center mladih Koper (CMK) razpisuje umetniški natečaj za ustvarjalce grafitov.

Center mladih Koper (CMK) razpisuje umetniški natečaj za ustvarjalce grafitov.

Prostore Centra mladih želijo popestriti z ustvarjalnimi grafiti, zato vabijo k prijavi mlade, ki bi radi na stenah centra pustili svoj pečat. Tema natečaja je »MLADI«, pri čemer vas želijo spodbuditi k ustvarjanju grafitov, ki se navezujejo na različna področja, povezana z mladino (glasba, izobraževanje, hobiji, itd.). Sodelujejo lahko mladi med 15 in 30 let. Izbrali bodo 10 ustvarjalcev, pri čemer bo vsak imel na voljo cca. 20 m2 stene. Barve za izdelavo grafitov zagotovi organizator (odtenki sive barve).

Prijave na natečaj sprejemajo do 26. februarja 2016 na elektronski naslov info@mladi.koper.si s pripisom CMK Grafit. Ob prijavi navedite vaše podatke (ime in priimek, starost, telefonska številka) in osnutek grafita oziroma opis zgodbe, ki bi jo v obliki grafita želeli upodobiti.

Izbrani ustvarjalci bodo obveščeni po elektronski pošti. Ustvarjalci bodo izbrani na podlagi poslanega osnutka. 5. marca 2016 bo v CMK-ju potekal dogodek, kjer bodo vsi ustvarjalci sočasno ustvarili svoj grafit.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.