Sofinanciranje študentskih projektov

ŠOU v Ljubljani je objavila razpis za sofinanciranje študentskih projektov v letu 2014. Predmet razpisa je sofinanciranje študentskih projektov društev, zvez društev in zasebnih zavodov pri organizaciji projektov, ki izpolnjujejo pogoje razpisa ter dopolnjujejo program in cilje ŠOU v Ljubljani in sicer v višini 55.000 EUR. Začetek prijavljenih projektov mora biti v obdobju od 25. aprila 2014 do 31. marca 2015, končati se morajo najpozneje 31. marca 2015. Navezovati se morajo na določena vsebinska področja in sicer izobraževanje, kulturo, socialo, šport, zdravstvo, okoljske dejavnosti in mednarodno sodelovanje.

Rok za prijavo na razpis je 31. marec 2014.

 

To je prvi letošnji razpis ŠOU v Ljubljani za nevladne organizacije od skupno treh. Drugi razpis, ki je namenjen sofinanciranju mednarodnih aktivnosti študentskih društev in zvez študentskih društev, bo objavljen konec marca. Konec aprila pa bo objavljen še tretji razpis, namenjen sofinanciranju projektom s področja založništva in medgeneracijskega sodelovanja.

 

Na ta način ŠOU vsako leto sofinancira različne projekte in dejavnosti približno 140 nevladnih organizacij. Delovanje nevladnih organizacij podpirajo tudi v okviru stalne dejavnosti Društveno stičišče – STIKS z brezplačnim svetovanjem, uporabo prostorov in opreme ŠOU v Ljubljani, organiziranjem brezplačnih strokovnih izobraževanj in brezplačnim lektoriranjem, prevajanjem iz/v angleški jezik, promocijo projektov ter oblikovanjem.

 

Več o razpisu in razpisnih pogojih najdete na spletni strani ŠOU v Ljubljani: http://www.sou-lj.si/

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.