ŠOLT-ovih 50 LET

Izobraževalni zavod ŠOLT, ki deluje pod okriljem Študentske organizacije Univerze v Ljubljani, te dni praznuje 50-letnico svojega delovanja.
Iz društva ŠOLT (Študentska organizacija ljudske tehnike), ki je sprva temeljilo na tehničnih dejavnostih, se je v petih desetletjih razvil moderen zavod, ki študentom in vsem ostalim omogoča vsestransko izobraževanje – od športnih, strokovnih do jezikovnih tečajev ter ustvarjalnih delavnic. V 80-ih letih prejšnjega stoletja so se ŠOLT-ovim dejavnostim pridružili programi jezikovnih izobraževanj, ki se jih je do danes udeležilo že več kot 100.000 zadovoljnih uporabnikov. ŠOLT-ovih programov strokovnega izobraževanja se je do danes udeležilo več kot 10.000 uporabnikov.
Jože Hrastnik, direktor Zavoda ŠOLT: »Zavod ŠOLT je pomembno študentsko stičišče. ŠOLT-ovi programi, ki jih sofinancira ŠOU v Ljubljani, so v prvi vrsti namenjeni študentom. ŠOLT-ovci so vedno imeli vizijo in pogum, da so dosegali cilje, ki so si jih zadali. To tradicijo ohranjamo tudi danes in vsem bodočim ŠOLT-ovcem zagotavljamo, da se bomo teh smernic držali tudi v prihodnje.«

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.