ŠOU čistilna akcija v študentskem naselju Rožna dolina

ŠOU v Ljubljani v sodelovanju z Očistimo Slovenijo 2012 v soboto, 24. 3. 2012, od 10.00 naprej organizira čistilno akcijo v študentskem naselju Rožna dolina ter njegovi bližnji okolici, vključno z divjim odlagališčem, ki se nahaja v neposredni bližini študentskih domov.

 

Študentska čistilna akcija bo trajala približno dve uri, ŠOU v Ljubljani pa se z njo pridružuje vseslovenski akciji Očistimo Slovenijo, s tem pa tudi svetovnemu dogodku World Cleanup 2012, h kateremu se je poleg Slovenije pridružilo še 84 držav sveta.

 

Za opremo sodelujočih na študentski čistilni akciji (zadostno število rokavic, barvnih vreč za smeti, ki se letos zbirajo ločeno po treh sklopih, dodatnih orodij, odvoz smeti, majičke, hrana, pijača in majhno presenečenje) bo poskrbljeno, zato se nam pridruži tudi ti! V zadnjih dneh pred akcijo bodi še posebej pozoren na plakate ŠOU v Ljubljani, s katerimi te bomo obvestili o tem, kje bo zbirno mesto čistilne akcije in točna ura začetka. Več o tem najdeš tudi na Facebook strani ŠOU v Ljubljani!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.