ŠOU Fest

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) tudi v letos v novo študijsko leto vstopa s ŠOU Festom, festivalom kulture, športa in zabave.

Največji evropski študentski festival, pod okriljem katerega se bo zvrstilo 15 brezplačnih dogodkov, se bo začel v torek, 6. oktobra 2009, ob 20. uri v Festivalni dvorani, s koncertom zimzelenih pesmi Omarja Naberja in Big Banda pod taktirko Vida Žgajnerja.

ŠOU v Ljubljani ŠOU Fest letos pripravlja že tretjič in tudi tokrat se festival ponaša z bogatim kulturnim, izobraževalnim, športnim in zabavnim programom. Potekal bo od torka, 6. oktobra 2009, do torka, 20. oktobra 2009, ko se bo zaključil s Hmeljado na Gospodarskem razstavišču.

Dominik Zupančič, vodja projekta ŠOU Fest: »ŠOU Fest je namenjen prijetnemu druženju študentov in širše javnosti ob začetku študijskega leta. Med dogodki, ki jih letos velja izpostaviti, so poleg otvoritvenega koncerta Omarja Naberja še študentska modna revija Fashion break z mednarodno udeležbo, predstava Čefurji Raus!, ki je nastala po uspešnem romanu Gorana Vojnovića, ki je izšel pri Študentski založbi, in Hmeljada, s katero se bo letošnji festival zaključil. Vsi dogodki na ŠOU festu z izjemo Hmeljade bodo brezplačni.«

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.