ŠOUM bo postavljal največji živi logotip

ŠOUM bo ob praznovanju svojega »rojstnega dne«, skupaj z dijaki, študenti in občani Maribora postavila logotip sestavljen iz vseh udeležencev. Na Dan ŠOUM se bodo predstavile tudi članice Skupine ŠOUM.

 

Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) v torek, 16. aprila 2013, pripravlja dogodek »Dan ŠOUM«, na katerem vsako leto širši javnosti predstavi svoje delovanje in delovanje vseh organizacij/društev, ki delujejo pod njenim okriljem. Celotno dogajanje se bo pričelo ob 16. uri, na travnati ploščadi ob UŠC Leona Štuklja, osrednji dogodek pa bo postavitev »Največjega štajerskega logotipa«. Vsak udeleženec prejme majico, celotno dogajanje pa bo mogoče spremljati tudi v prenosu preko spleta, na Facebook strani Dostop.si.

 

Na dogodku se bodo v obliki Info tržnice predstavljale aktivnosti oddelkov ŠOUM, organizacijskih enot, članice Skupine ŠOUM in drugih partnerjev. Spremljevalni program bo zajemal širok spekter različnih aktivnosti.

 

Za kulturni del bosta z nastopi poskrbela Akademska folklorna skupina in Akademski pevski zbor KUD Študent. Športni del dogajanja bo predstavila Univerzitetna športna zveza Maribor, program pa bodo dopolnili: Zavod za mladinsko popotništvo, Združenje študentov tehnike in naravoslovja BEST Maribor, Zavod PIP, Založba Litera, Dijaška skupnost Maribor z dijaškimi igrami, ŠO FOV, Klub študentskih in dijaških družin Maribor ter Medijski center ŠOUM.

 

Vodja projekta Boštjan Dolenc dodaja: »S tem projektom želimo širši mariborski javnosti predstaviti delovanje ŠOUM in pokazati, da tudi študentska organizacija že vrsto let soustvarja dogajanje v samem mestu. Vabimo vse dijake, študente in občane mesta Maribor, da se nam pridružijo pri postavitvi logotipa.«

 

Vse do torka se lahko vsakdo prijavi na spletnem naslovu logotip.soum.si in si s tem rezervira svoje mesto ter majico.

 

Pri postavitvi največjega logotipa pomagajo Študentska organizacija Slovenije (ŠOS), Radio City, Banka Celje, Evropska prestolnica mladih – Maribor 2013, Največji informacijski portal za mlade – Dostop.si, Študentski domovi Univerze v Mariboru pa so omogočili dogajanje na travnati ploščadi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.