ŠOUP ima novega predsednika

ceo; office chair in front of workspace and panoramic skyline view; company concept; 3D Illustration
Foto: Imilian iz iStock

Študentski zbor Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP) je na 10. redni seji, ki je potekala v ponedeljek, 19. decembra 2016 v prostorih Študentskega centra Univerze na Primorskem (ŠCUP), izvolil novega predsednika ter imenoval novo študentsko predsedstvo.

Študentski zbor ŠOUP je na seji za novega predsednika ŠOUP izvolil Nassima Djabo ter imenoval novo študentsko predsedstvo v sestavi: Karin Bartolič, sekretarka za mednarodno dejavnost; Klara Beltram, sekretarka za interesne dejavnosti; Gregor Gulič, sekretar za izobraževanje in študentsko svetovanje; Daša Vukanac, sekretarka za socialno in študentsko problematiko.

Nassim Djaba, študent Univerze na Primorskem Fakultete za turistične študije – Turistica, prihaja iz Kopra in je že vrsto let aktiven na področju študentskega organiziranja, izvajanja obštudijskih in interesnih dejavnosti za študente ter zagovarjanja pravic, ki zadevajo to skupino. V prejšnjem mandatu je na ŠOUP zasedal mesto sekretarja za izobraževanje in študentsko svetovanje.

»Zahvaljujem se za podporo, ki ste nam jo izkazali pri izvolitvi novega predsedstva. Tudi v prihodnosti si bomo prizadevali za uresničitev ciljev ter sledili poslanstvu ŠOUP v dobrobit študentov Univerze na Primorskem«, je ob predstavitvi poudaril novoizvoljeni predsednik ŠOUP.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.