Zavod Ypsilon v januarju 2017

Successful group of businesspeople having a briefing in a boardroom. Happy businesspeople smiling while working together in a modern workplace. Diverse business colleagues collaborating on a project.
Foto: jacoblund iz iStock

Y.business vikend seminar: Social Media Marketing Analytics

Na seminarju bo Črt Podlogar, komunikacijski, digitalni in prodajni strateg iz Red Orbita, predstavil uporabo analitike družbenih omrežij za poslovne namene. Odgovoril bo na vprašanje, kako na spletu doseči več strank in zgraditi močno spletno prisotnost. Osredotočili se bomo predvsem na Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, dotaknili pa se bomo tudi analitike e-mail oglaševanja. Prijavi se na bit.ly/SSMAnalytics. Za člane Zavoda Ypsilon udeležba BREZPLAČNA. Študentje uveljavljajo promocijsko kodo za 50 % POPUST.

Y.business delavnica: Kreativno pisanje

Na delavnici se boste naučili, kako ustvariti zgodbo, s katero boste uspešno prodali izdelek ali storitev. V praktičnem delu delavnice boste vadili kreativno »out of the box« razmišljanje. Dobili boste prgišče nasvetov, kje in kako poiskati kreativni navdih. Pogovarjali se boste o prodajnih rezultatih, ki jih lahko dosežete s kreativnim pisanjam. Prijavi se na bit.ly/KreativnoPisanjeWorkshop. Člani Zavoda Ypsilon obiskujejo kratke delavnice s 67 % POPUSTOM. Študentje uveljavljajo promocijsko kodo za 50 % POPUST.

Y.business delavnica: Nailing Content Marketing

Vsebinski marketing uporablja vedno več podjetij, med njimi so tudi Microsoft, Coca-Cola, Colgate, Kraft, Sears, vestno pa se ga poslužujemo tudi v Zavodu Ypsilon. Na delavnici boste ugotovili, kako z vsebinskim marketingom ustvarjati brezplačne vsebine, ki bo pritegnila nove kupce ter vaše obstoječe kupce spodbudila k ponovnim nakupom. Prijavi se na bit.ly/NailingContentMarketing. Člani Zavoda Ypsilon obiskujejo kratke delavnice s 67 % POPUSTOM. Študentje uveljavljajo promocijsko kodo za 50 % POPUST.

Predstavitev članstva Zavoda Ypsilon

Zavod Ypsilon išče podjetne, ambiciozne in proaktivne mlade od 20. do 30. leta starosti. Vemo, da povezovanje s podobno mislečimi posamezniki ustvarja okolje, kjer se lahko izkažete, motivira vas, da postanete še boljši, obenem pa spoznavate zanimive ljudi in se z njimi mrežite. Pridruži se nam in ustvari svojo priložnost. O prednostih članstva bomo več povedali v sredo, 18. januarja 2017, ob 17h v ABC Hubu. Prijavi se na dogodek: goo.gl/forms/AfSS6LENjhEzM0513.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.