Spektakularna predstava legendarnih menihov iz templja Shaolin se vrača

Tokrat z novo, dih jemajočo predstavo, v kateri boste spoznali skrivnostno moč duha, energije či gonga in borilnih veščin.

V osrčju Kitajske, blizu svete gore Songshan, je samostan legendarnih menihov Shaolin Kung Fu, ki so že več kot 1500 let res pravi mojstri borilnih veščin kung fuja, energijskega dela Qi in moči duha. Za milijone budistov je to sveto mesto, za vse, ki jih zanimajo borilne veščine, iskanje skrivnostne energije in duhovnosti, pa središče moči. Budisti šaolin izvajajo svojo telesno vadbo na najvišji možni način.

 

Qi – energijski tok v človeškem telesu – je mogoče blokirati ali spodbujati z meditacijo ali dihalnimi tehnikami, tako da so lahko za krajši čas imuni proti bolečini ali poškodbi ali uporabljajo tok Qi za zdravljenje.

 

Predstavo sestavljajo vrhunske telesne vaje, ki jemljejo dih, in jih izvaja skupina menihov in mojstrov, vodi pa jih 77-letni mojster templja in skupina shamisov (mladih menihov). Tako je mogoče v predstavi med drugim  videti dih jemajoče veščine, kot so lomljene železnih palic z udarjanjem ob lastno telo, lebdenje z lastnim telesom na osti sulicah na najbolj občutljivih delih telesa, razbijanje zidu z lastnim telesom in številne druge »skoraj nadnaravne« in spektakularne veščine, kot so premikanje predmetov z energijo in druge veščine..

 

Občinstvo se bo v približno dveh urah seznanilo tudi s skrivnostnim svetom budistične filozofije in mitov, z modrostjo zen budizma in predvsem s fantastičnim telesnim delovanjem Qija, z lastno telesno energijo, življenja v samostanu, ter kako doseči duhovno zrelost in  moč obvladovati svoje telo.

 

Z mogočnimi slikami in scenami bodo menihi prikazali svoje najvišje obvladanje kung-fuja in či gonga. Občinstvo bo v predstavi interaktivno sodelovalo, kar zagotavlja popolnoma novo videnje in občutenje skrivnostnega sveta menihov in njihove mistične moči.

 

Predstava je primerna prav za vse, še posebno tiste, ki so navdušeni nad duhovnostjo, spoznavanjem skrivnostne energije moči, či gonga, meditacije, umskimi borilnimi veščinami, in vse, ki si želijo v sebi najti popolni mir in uživati v zares izvrstni predstavi vrhunskih mojstrov Shaolin.

 

Vstopnice že od 19 evrov so na voljo na vseh Petrolih in Eventimovih prodajnih mestih.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.