Spet Prekmuska gibanica!

V Mariboru 11. decembra 2012!

Klub prekmurskih študentov že tradicionalno organizira Prekmursko gibanico, ki bo tokrat že 16. zaživela v svoji pestri in praznični decembrski podobi. Potekala bo v torek, 11. 12. 2012, na tradicionalni lokaciji na mariborskem Štuku. Za obiskovalce organizator obljublja tudi brezplačno originalno prekmursko gibanico.

Kot prvi bodo nastopili Fatal passions, mladi in perspektivni glasbeniki iz Prekmurja, kasneje pa bo vzdušje ustvarila znana prekmurska glasbena skupina Weekend band. Za vrhunec večera Klub prekmurskih študentov tokrat gosti skupino Čuki, za katere ne dvomimo, da bodo poskrbeli za pestro ozračje. Na elektronskem odru že tradicionalno DJ Berti & Urosh s popularnimi klubskimi ritmi. Vstopnice bo mogoče kupiti s pričetkom decembra na sedežu Kluba prekmurskih študentov, na Mladinskem servisu, na Štuku, v ljubljanskem K4 ter pri osebnih prodajalcih v Mariboru in Ljubljani.

 

Cena vstopice za člane KPŠ znaša 3 EUR, za nečlane 6 EUR, na dan prireditve pa bo enotna cena 9 EUR. Organiziran bo tudi avtobusni prevoz iz Murske Sobote in Ljubljane. Avtobus bo iz Murske Sobote proti Štuku odpeljal ob 19.15, iz ljubljanske avtobusne postaje pa ob 18.15. Odhod

avtobusa iz Maribora je ob 3.45. Cena prevoza na relaciji Murska Sobota‒Maribor‒Murska Sobota je 5 EUR, na relaciji Ljubljana‒Maribor‒Ljubljana pa 8 EUR.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.