Spletna platforma Let’s Guide

Poglavitni namen platforme je nudenje brezplačnega spletnega učnega programa za posameznike, ki razmišljajo, da bi se podali na podjetniško pot (bodoči podjetniki, samozaposleni, nezaposleni). Vsebine se osredotočajo na kompetence, ki so ključnega pomena za razvoj uspešnega podjetnika.

Po več mesecih trdega dela je partnerjem v okviru projekta Let’s Guide uspelo razviti glavni rezultat projekta – učno platformo, ki je že na voljo na spletnem naslovu http://letsguide.erasmusplus.website


Trenutno je na voljo angleška različica, a kmalu bodo vsebine platforme na voljo tudi v španščini, švedščini, poljščini, grščini in slovenščini. Vsebina platforme je tematsko razdeljena v pet glavnih podjetniških kompetenc. Po izbiri kompetence se bo uporabnik pomaknil iz temeljne učne vsebine do interaktivnih učnih scenarijev in videoposnetkov; vse do kviza, kjer bo lahko preveril svoje znanje.

 

Projektni partnerji so že izvedli prvo zunanje testiranje spletne platforme Let’s Guide z učnim programom. Vsak partner je povabil pet splošnih uporabnikov in dve vodji izobraževanja. Povratne informacije, zbrane med izobraževanjem, so zelo pozitivne in se bodo uporabile za izboljšavo platforme. V uvodnem videoposnetku  je podrobneje predstavljena struktura platforme. 

 

Projektna ekipa se trenutno ukvarja s pripravo Priročnika za vodje izobraževanja z Napotki za izvajanje izobraževanja, ki pojasnjujejo, kako uporabiti program Let’s Guide in interaktivne učne scenarije v učilnici.

 

»Let’s Guide! Skills for entrepreneurship and internationalization promotion among adult people« je projekt, ki je financiran s strani programa Erasmus + in je bil prijavljen v okviru ključnega ukrepa 2: strateška partnerstva za izobraževanje odraslih. Glavni rezultat projekta je inovativna metodologija e-učenja, ki bo razvila temeljne in prečne kompetence s področja podjetništva pri odraslih.

 

Koordinator projekta je Foxpopuli (Eslöv, Švedska), sodelujejo pa: FyG Consultores (Valencia, Španija), ERIFO (Rim, Italija) Crystal Clear Soft (Atene, Grčija) Euro Lider (Lublin, Poljska) in Univerza v Mariboru.

 

Projekt poteka do konca avgusta 2018.

 

Koordinator projekta: jacobkobus@yahoo.com

Koordinatorica projekta na Univerzi v Mariboru: karolina.bucka@um.si

Spletna stran projekta: http://www.letsguide.eu/

FB: Let’s Guide facebook profile

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.