Sreča ni v znanju temveč v pridobivanju znanja (Edgar Allan Poe)

Jezikovna šola KRONA PLUS je prva privatna šola v Sloveniji s 25 letnimi izkušnjami. Na podlagi neprestanega izobraževanja so razvili svojevrsten pristop poučevanja, ki združuje elemente sugestopedije, nevrolingvističnega poučevanja, klasičnih prijemov in dognanj moderne psihologije. 

Največja ovira pri učenju tujih jezikov je seveda strah pred govorjenjem, pred izpostavljanjem in pred tem, da bomo naredili napako. Njihov osnovni cilj je, da strah odpravimo s sproščenim vzdušjem, s humanim pristopom predavateljev in lepim domačim okoljem, kar vzpodbudi kreativnost in motiviranost. Pri njihovi metodi je velik poudarek na pogovoru. Komunikacija poteka v zabavnih in motiviranih dialogih, ki izhajajo iz vsakdanjih situacij, prepletenimi s humorjem, kar omogoča širjenje besednega zaklada.

Njihovi programi so potrjeni s in veljavni s strani Ministrstva za šolstvo, kar je pomembno pri iskanju zaposlitve. Pripravljajo tudi na mednarodne izpite, saj nekateri njihovi predavatelji te izpite tudi vodijo. V zadnjih letih pomagajo z različnimi nasveti in informacijami pri iskanju dela v tujini. Njihov program je zelo širok, saj so delali in še delajo za največja podjetja in državne organe v Sloveniji: poslovni, strokovni, stopenjski, za zdravstvene delavce, priprave na maturo, konverzacija pa tudi tečaji za otroke.

 

Whatever you can do or dream you can, begin it.

Boldness has genious, power, and magic in it.

GOETHE

  

V jezikovni šoli s 25-letno tradicijo KRONA PLUS so na podlagi izkušenj, neprestanem izobraževanju in osebnostnem razvoju učiteljev razvili svojstven pristop poučevanja, ki združuje elemente sugestopedije, nevrolingvističnega poučevanja,. Program popestrijo tudi z zanimivimi video posnetki, dialogi na CD jih in slikovnim materialom.

Več info: http://www.kronaplus.si/

FB: https://www.facebook.com/kronaplus/?fref=ts

Tjaša: 051 31 2002 ali 01 4262 266.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.