Vseslovenski predinformativni dan za mlade in odrasle

Sejem izobraževanja in poklicev Informativa bo 22. in 23. januarja 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že osmo leto zapovrstjo na enem mestu predstavil celovito paleto izobraževanj – od srednješolskih vse do podiplomskih in poslovnih izobraževanj – in številne poklice.

 

(PRED)INFORMATIVNI DAN ZA MLADE

Natanko tri tedne pred uradnimi informativnimi dnevi, ki bodo po vsej Sloveniji potekali 12. in 13. februarja, bodo mladi na 8. Informativi izobraževalne programe lahko spoznavali na enem mestu. Hkrati bodo lahko pridobili tudi različne, s poklici in izobraževanjem povezane, informacije. Informativa je edinstven (pred)informativni dan za učence, dijake in študente, da spoznajo, katere šole oz. fakultete jim ponujajo katere programe, jih med seboj primerjajo in se odločijo, katero izmed njih bodo obiskali na informativni dan ter kam bodo nato oddali prijavnico za vpis.

 

Med sodelujočimi na 8. Informativi bodo kot vsako leto srednje šole in šolski centri z različnih koncev Slovenije, vse štiri slovenske univerze s svojimi članicami, druge visokošolske institucije iz Slovenije in tujine, višje strokovne šole, štipenditorji, institucije, ki nudijo programe za izobraževanje odraslih, državne institucije, javni zavodi, različne nevladne organizacije ter strokovna in interesna združenja. Bogat program pa organizatorji pripravljajo v izobraževalnem programu, v računalniški učilnici, v okviru projektov Drugačni. Uspešni! In Parka novih začetkov, in v okviru dogodka za organizacijo valet in maturantskih plesov nepozaben zaključek.

 

INFORMACIJE IN POSLOVNA INFORMATIVA ZA ODRASLE

Poleg informacij za mlade, bodo na 8. Informativi na voljo tudi številne informacije za odrasle. Med drugim o programih podiplomskih študijev članic vseh slovenskih univerz pa tudi nekaterih tujih, ponudba izobraževanj za odrasle, ki jih ponujajo nekatere srednje in višje strokovne šole, izobraževali se bodo lahko o vseživljenjski karierni orientaciji ter pridobili uporabna znanja in veščine, ki jim bodo prišle prav na delovnem mestu ali ob iskanju zaposlitve. Tovrstna znanja in izobraževanja bodo združena pod skupnim imenovalcem – enodnevnim dogodkom Poslovna Informativa, ki bo v petek, 22. januarja 2016, ponudila informacije s področja nagrajevanja v prodaji, uvajanja sprememb, izogibanja nepotrebnemu stresu, podcenjeni moči srednjega managementa, tehnik učinkovitega in uspešnega odločanja, osvojitve kariernih veščin, moči vplivanja in formule za doseganje odličnih rezultatov, računovodstva, optimizacije stroškov ipd.

Prijave na dogodek so obvezne!

 

Vstop na 8. Informativo  in 5. Poslovno Informativo je brezplačen.


Več o obeh dogodkih na www.informativa.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.