Kadrovske štipendije za dijake in študente v podjetju Novartis (2024/2025)

Kadrovske štipendije 2024/2025
Kadrovske štipendije 2024/2025 Foto: nirat iz iStock

Farmacevtsko podjetje Novartis razpisuje kadrovske štipendije za šolsko leto 2024/2025 za dijake in študente zaključnih letnikov smeri farmacije, kemije, kemijskega inženirstva, biotehnologije, mehatronike, elektrotehnike in strojništva.

Kaj je Novartis?

Novartis je farmacevtsko podjetje, v Sloveniji osredotočeno na inovativna zdravila, prvo v zgodovini slovenske farmacevtske panoge. Z več kot 3.600 zaposlenimi so eden največjih zaposlovalcev pri nas. Za bolnike doma in po svetu razvijamo in proizvajamo zdravila, kakršnih še ni bilo. Svojo zgodbo nadaljujejo na trdnih temeljih, ki so jih gradili skozi desetletja izkušenj in najsodobnejših farmacevtskih pristopov.

Prisotni so v Ljubljani in Mengšu. Izbranim štipendistom omogočijo opravljanje prakse, ob zaključku šolanja pa ponudijo redno zaposlitev.

Rok za prijavo je 15. maj 2024.

Kadrovske štipendije Novartis v Sloveniji
Kadrovske štipendije Novartis v Sloveniji Foto: on novartis

Oddelki za štipendijo

  • Trdni izdelki v Ljubljani: proizvajamo in pakiramo vedno več inovativnih zdravil, večinoma v obliki tablet in kapsul. Štipendijo ponujamo DIJAKOM, ki bodo septembra 2024 vpisani v 3. ali 4. letnik srednje šole, smer MEHATRONIK ali STROJNI TEHNIK.
  • Farmacevtske učinkovine Mengeš: izdelujemo najrazličnejše farmacevtske učinkovine, ki so del končnega zdravila za številne bolezni. Vabimo dijake, ki bodo septembra v 3. ali 4. letniku srednjih šol za STROJNIŠTVO in MEHATRONIKO ter študente zaključnih letnikov KEMIJE (analizne smeri), KEMIJSKEGA INŽENIRSTVA, STROJNIŠTVA in ELEKTROTEHNIKE.
  • Biološke učinkovine Mengeš: smo prvi industrijski center za sodobno biotehnologijo v Sloveniji in izdelujemo biološka zdravila za najtežje bolezni. V svoje ekipe vabimo ŠTUDENTE zaključnih letnikov FARMACIJE, KEMIJE in BIOTEHNOLOGIJE.
  • Razvoj bioloških zdravil Mengeš: smo strokovnjaki in raziskovalci, ki delamo na področju celotnega cikla razvoja bioloških zdravil, od celične linije do končne formulacije in analitike. Vabimo ŠTUDENTE zaključnih letnikov FARMACIJE, KEMIJSKEGA INŽENIRSTVA, BIOTEHNOLOGIJE, ELEKTROTEHNIKE in STROJNIŠTVA.

Urednik portala Student.si

VIRNovartis
Prejšnji članekKaj moraš vedeti o odprtju podjetja?
Naslednji članekNajboljše brezžične slušalke odprte zasnove
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.