Ste pripravljeni na glasbeni spektakel leta?

Kot soorganizator festivala Ultra Europe vam Collegium Mondial Travel omogoča nakup specialnih party paketov za največji regionalni glasbeni spektakel tega poletja. Nastanitev v kempu prinaša dodatni oder s Klingande in drugimi artisti, najboljši del festivala pa so po izkušnji lanskih žurerjev boat partyji – ki pa jih je zaradi omejenega števila vstopnic treba obvezno bookirati v naprej.

 

Potem ko so že oznanili, da bodo na drugem festivalu ULTRA EUROPE, ki se bo  med 11.  in 13. julijem odvijal v Splitu, nastopili Armin van Buuren, David Guetta, Afrojack, Tiesto, Carl Cox, Hardwell, Martin Garrix, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Blasterjaxx in W&W, snovalci največjega glasbenega spektakla v regiji dodajo še kup vročih imen. S tem pa seznam nastopajočih še zdaleč ni zaključen, saj med drugim čakamo še tudi na cel program ekskluzivnega ULTRA BEACH partyja, ki ga bo 15. julija gostil hvarski hotel Amfora Grand Beach Resort.

 

V drugem paketu nastopajočih so ABOVE & BEYOND, ALESSO, ANDREW RAYEL, DISCLOSURE, EXAMPLE, KNIFE PARTY, MARCO CAROLA, PAUL VAN DYK, PRETTY LIGHTS, SHOWTEK, STEVE AOKI, ALLY & FILLA, SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO, CHAINSMOKERS, DEORRO, DANNY AVILLA, ORJAN NIELSEN in COSMIC GATE. S tem se program, ki ga razganja od najbolj vročih imen v plesni elektroniki širi tudi v polje živih izvedb, zaradi česar bo Ultra Europe zagotovo še bolj atraktivna. Kar umešča ta festival med najboljše v Evropi in na svetu pa je tudi vrhunska produkcija, polna dih jemajočih posebnih učinkov in naprednih odrskih tehnologij.

 

Da bo obiskovalcem ostal festival Ultra Europe v res lepem spominu, so organizatorji s podjetjem Travel 2 Ultra pripravili seznam priporočenih nastanitev v partnerskih hotelih, ki izpolnjujejo primerne kvalitetne standarde. Možen je tudi nakup paketov, ki vključujejo namestitev, prevoze in festivalske vstopnice. Tam boste našli tudi osnovne informacije o prometni povezanosti, festivalskih lokacijah in načini prevoza na festival. Sveže informacije o festivalu najdete na www.ultraeurope.com, in FB-profiluwww.facebook.com/UltraEurope.

 

Nastanitev in prevoze zagotavlja soorganizator prireditve, agencija Collegium Mondial Travel iz Ljubljane – www.collegium.si  in www.travel2ultra.com.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.