Štipendije za obolele za rakom

Dobrodelno dogajanje celjskih Dobrih utripov se je uspešno zaključilo. Fundacija Utrip humanosti je za štipendije dijakov in študentov, obolelih za rakom, do sedaj zbrala 16155,00 evrov.

S podporo ljudi, katerih srca utripajo tudi za druge, so s prodajo vstopnic vseh treh dogodkov zbrali 8905,00 evrov, štipendijskemu skladu fundacije Utrip humanosti pa so lahko prišteli še 4550,00 evrov, zbranih z uspešno licitacijo dvanajstih fotografskih umetnin Dobrega fokusa, ter 2700,00 evrov pridobljenih donatorskih sredstev.

Javni poziv za dodelitev štipendij »Utrip humanosti« dijakom in študentom, ki je odprt do 29. oktobra 2010, so objavili 4. oktobra 2010 na spletnem socialnem omrežju Lifestyle natural (www.l-n.si). Do zaključka javnega poziva bodo v štipendijski sklad mladih, obolelih za rakom, prišteli še sredstva, zbrana s SMS donacijami uporabnikov Mobitel GSM in UMTS, ter dodatna donatorska sredstva ljudi dobre volje. Zato vse vabijo, da s skupnimi močmi omogočimo še več štipendij.

Nikakor pa naj se naša dobrodelnost tu ne konča! Fundacija si tudi v prihodnje prizadeva uresničevati zastavljene cilje, zato vas vabi, da njene prihodnje projekte spremljate na spletnem socialnem omrežju Lifestyle natural (www.l-n.si).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.