bwin imenovan za novega sponzorja portugalskega ligaškega pokala

TACE da Liga se bo v naslednjih treh sezonah imenovala “bwin Cup”.

Na novinarski konferenci na sedežu Lige v Portu je bwin (http://bwin.com), vodilni svetovni ponudnik spletnih iger na srečo, napovedal novo sponzorstvo na Portugalskem. Za prihodnje tri sezone bo bwin sponzor portugalskega ligaškega pokala, v prihodnje “bwin Cup”.
Manfred Bodner, bwin Co-CEO: »Ponosni smo, da smo naredili še en korak h krepitvi dolgoletnega razmerja s portugalsko nogometno ligo. Tesno sodelovanje med profesionalnim športom in vodilnimi v industriji iger na srečo na spletu, kot je bwin, bo tudi zagotovilo integriteto športa in zabave za potrošnike in športnike.«

Nedavni sponzorski sporazum je bil sklenjen za sezone 2010/2011, 2011/2012 in 2012/2013.
Pravice, ki jih je pridobil bwin, vključujejo prikazovanje svojega logotipa na dresih vseh akterjev, ki imajo oznako »Uradni sponzor« in sodelujejo v portugalskem ligaškem pokalu ter obsežno prisotnost bwina na stadionih klubov.

Poleg tega dogovor zajema tudi medijsko sodelovanje, vključevanje bwin-a v spletno mesto TACA da Liga, in lansiranje spletnega mesta www.bwincup.com. Vse televizijsko predvajane tekme bodo prav tako predvajane na www.bwin.com, za globalno občinstvo izven Portugalske.

Ligaški pokal organizira portugalska liga poklicnega nogometa (Liga Portuguesa de Futebol Profissional), ki je prvič potekala v sezoni 2007/08. Vse ekipe prve (Primeira Liga) in druge lige (Liga de Honra) v portugalski nogometni ligi, od katerih je vsaka liga sestavljena iz 16 klubov, bodo sodelovale v tem tekmovanju. Že vrsto let bwin tesno sodeluje z Liga Portuguesa de Futebol Profissional. Od leta 2005 do 2008 je bil bwin pokrovitelj prve portugalske lige, od 2008 pa bwin sodeluje kot uradni partner prve portugalske lige.

Pri sponzorskih aktivnostih je bwin vedno osredotočen na popularne športe kot so nogomet, košarka, ali motošport in to ne samo na mednarodni, temveč tudi na nacionalni ravni. Seznam partnerjev je že dolg: bwin je glavni sponzor Real Madrid, globalni partner FIBA in sponzor za vsa evropska in svetovna prvenstva, ter od leta 2004 tesno sodeluje v MotoGP, vključno s sponzorstvi za dirke v Jerezu (Španija) in Estorilu.

Več press materiala: www.bwin.org/Press.aspx
Sledite jim na Twitterju: http://twitter.com/bwinpress

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.