Študenti in dijaki tudi letos ugodneje na Festival Lent

Crowds Enjoying Themselves At Outdoor Music Festival With Arms in The Air
Foto: monkeybusinessimages iz iStock

Študentska organizacija Univerze v Mariboru in Narodni dom Maribor tudi letos študentom in dijakom omogočata ogled prireditev v okviru Festivala Lent po dostopnejši ceni. V predprodaji bodo mladi za »Lento«, odšteli le 10 €, v redni prodaji pa 15 €.

Lenta bo študentom in dijakom tako omogočala vstop po dostopnejši ceni na Večerov oder, ki je tradicionalno najbolj privlačen prav za mlade. Ob Večerovem odru pa Lenta  omogoča tudi ogled dogodkov na ostalih prizoriščih, kjer ni potrebna dodatna vstopnina (Sodni stolp, Vetrinjski dvor, i, Salon glasbenih umetnosti, Jazz podij, Mladinin oder, 2 prireditvi na Trgu Leona Štuklja).
 
Imetniki Lente si lahko predstave, kjer je potrebna posebna vstopnica privoščijo po občutno nižji ceni.
 
Subvencionirane “Lente” so že na voljo. Cena Lente za študente in dijake je 10 EUR v predprodaji ter 15 € v redni prodaji.
 
Lente po subvencionirani ceni je mogoče kupiti na spodaj navedeni lokaciji, ob predložitvi veljavne študentske ali dijaške izkaznice ter potrdila o vpisu (dokazilo o veljavnem statusu):
 
– v Informacijski pisarni Narodnega doma Maribor (Ulica Kneza Koclja 9, Maribor), http://www.festival-lent.si/info/prodaja-vstopnic/

Program letošnjega festivala najdete na njihovi spletni strani.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.