Študenti in dijaki tudi letos ugodneje na Festival Lent

0

Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) in Narodni dom Maribor tudi letos študentom in dijakom omogočata ogled prireditev v okviru Festivala Lent po dostopnejši ceni. V predprodaji bodo mladi za »Lento«, odšteli le 10 €, v redni prodaji pa 15 €.

Lenta bo študentom in dijakom tako omogočala vstop po dostopnejši ceni na Večerov oder, ki je tradicionalno najbolj privlačen prav za mlade. Ob Večerovem odru pa Lenta  omogoča tudi ogled dogodkov na ostalih prizoriščih, kjer ni potrebna dodatna vstopnina (Sodni stolp, Vetrinjski dvor, Salon uprizoritvenih umetnosti, Salon glasbenih umetnosti, Mladinin oder, 3 prireditve na Trgu Leona Štuklja). Z Lento si lahko tudi ta doplačila privoščijo po zelo dostopnih cenah.

 

Subvencionirane “Lente” so že na voljo. Cena Lente za študente in dijake je 10 EUR v predprodaji ter 15 € v redni prodaji.

Lente po subvencionirani ceni je mogoče kupiti na spodaj navedeni lokaciji, ob predložitvi veljavne študentske ali dijaške izkaznice ter potrdila o vpisu (dokazilo o veljavnem statusu):

 

 

Program letošnjega festivala najdete na njihovi spletni strani.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.