Študentje in Hal mBills skupaj v gurmansko prihodnost mobilnega plačevanja

Študentski kampus študentom ponudil možnost plačevanja dobrot na Študentski kuhni z mobilniki.

Letošnji začetek študijskega leta si bodo študentje zapomnili tudi po tem, da so lahko premierno v Študentskem kampusu iz prve roke stestirali brezgotovinsko plačevanje s Hal mBills. Mobilni telefon bodo lahko prvič uporabili za nakup pizze, burgerjev, solat, piva, kave in ostalih dobrot iz ponudbe. Študentski kampus se je namreč takoj po Sputniku navdušil in odločil, da tudi sami svojim strankam – v tem primeru študentom – ponudijo to preprosto in varno možnost plačevanja. Posebej bo zabavno in razburljivo v prvem tednu oktobra, ko se bo na Kampusu zgodila Študentska kuhna po vzoru Odprte kuhne ter kup drugih zabavnih dogodkov, med katerimi velja omeniti tudi koncert Plavega orkestra, ki bo 3. oktobra.


Študentje bodo lahko od 3. do 6. oktobra 2016, med 11. in 17. uro, v lokalu Kampus pizza in pri petih ponudnikih študentske prehrane na stojnicah (Cantina mexicana, Centralna postaja, Študentska menza Indeks, Flying Smoker, Menza Šiška) hrano in pijačo plačevali na najbolj sodoben in trendovski način. S Hal mBills, nameščenim na mobilniku, pa je že in bo tudi po zaključku Študentske kuhne mogoče plačevanje v lokalu Kampus pizza, znotraj Kampusa.

Prek 30.000 študentov bo v tem času lahko okusilo brezskrbno plačevanje in se izognilo situacijam v slogu: ‘joj, samo trenutek, da preverim, ali imam pri sebi dovolj keša’ ali ‘a me please počakate, samo do bankomata skočim – hm, a kje je najbližji’ in ‘pa ravno zdaj nimam nič drobiža pri roki’. Aplikacija pa jim tudi omogoča, da si prijatelji med sabo nakazujejo denar v nekaj sekundah, popolnoma brezplačno in ne glede na to, pri kateri banki imajo odprt račun. Kar reši pogosto težavo pri skupnem plačevanju v lokalih, ko eden založi denar za ostale. S Hal mBills mu ostali lahko takoj vrnejo svoj dolg.

»Mobilno plačevanje je za študente idealna oblika plačevanja, saj je pametni telefon njihov nepogrešljiv pripomoček, brez katerega ne gredo nikamor. Poleg tega ugotavljamo, da je generacija milenijcev zelo navdušena nad tako imenovano mobilno denarnico, ker je prilagojena njihovemu načinu življenja in jim omogoča predvsem, da si ga čim bolj zracionalizirajo,« ugotovitve strne Simon Steinman, vodja plačilnih storitev v podjetju Halcom Plačila.

Tudi Bojan Kurež, direktor Študentskega kampusa, je navdušen nad to stroškovno učinkovito in napredno storitvijo Hal mBills: »Študentje cenijo rešitve, ki so v koraku s časom, so preproste in jim olajšajo vsakdan. Hal mBills je odlična aplikacija za študente in mlajše generacije, saj omogoča hitro in preprosto brezgotovinsko plačevanje računov. Mladim s Hal mBills ni treba skrbeti glede gotovine, če le imajo pri roki svoj telefon – od tega pa se tako ali tako stežka ločijo.«

Študentski Kampus je študentsko stičišče v Ljubljani, ki je prilagojeno željam in potrebam študentov. S Hal mBills jim tako ne bodo ponudili le  najsodobnejšo tehnologijo plačevanja, temveč bodo Hal mBills na Študentski kuhni tokrat pomagali tudi zmanjševati gnečo. Lahko bi rekli, da bo virtualna aplikacija doprinesla tudi pri olajševanju fizične situacije.

Vsi študentje, ki bodo v tem času na Kampusu uporabljali aplikacijo (naložijo si jo brezplačno), bodo z vsakim plačilom, opravljenim znotraj Kampusa, sodelovali v nagradni igri, v kateri se bodo potegovali za osvojitev iPhone7

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.