Zvezde festivalskega programa

Na 23. Zlati boben prihaja Cindy Gallop

Na letošnjem mednarodnem festivalu kreativnosti Zlati boben se bo predstavilo več kot 40 izjemnih govorcev iz svetovne oglaševalske in kreativne industrije, med njimi pa bo največ pozornosti zagotovo deležna Cindy Gallop, za mnoge genialna in tudi kontraverzna govornica ter ustanoviteljica in direktorica izjemnih portalov www.IfWeRanTheWorld.com in www.MakeLoveNotPorn.com. Čez manj kot tri tedne se bo na Ljubljanskem gradu začel 23. Zlati boben, ki bo v štirih dneh, od 18. do 21. oktobra, ponudil številne zanimive vsebine in obilo možnosti za navdih mladih in kreativnih ustvarjalcev. 


»Odštevamo dneve do začetka festivala in vam predstavljamo še zadnje odlične govorce, ki bodo stopili na oder Zlatega bobna,« poudarja Mojca Briščik, generalna direktorica 23. Zlatega bobna, ki verjame, da bo letošnji festival, ne le z novo podobo, lokacijo in tekmovalnim programom, temveč predvsem z govorci z izostrenim posluhom za stroko ter seveda brez dlake na jeziku, v vseh udeležencih prebudil navdih, s katerim se bodo prihodnje leto vrnili in morda celo stopili na zmagovalni oder. 


Na veliki oder Zlatega bobna prihaja Cindy Gallop. Zagotovo ena najbolj markantnih, prepoznavnih, in za mnoge celo najboljših 30 ljudi v oglaševanju nasploh. Njeni izjemni govori o prihodnosti oglaševanja in marketinga odmevajo po vsem svetu. Je ustanoviteljica in direktorica platforme www.IfWeRanTheWorld.com, znana pa je tudi po svojem projektu www.makelovenotporn.com in edinstvenem pristopu svetovanja podjetjem, ki ga sama opisuje kot “Rada razstreljujem stvari. Sem Michael Bay tega posla.” Svetuje tehnološkim podjetnikom, blagovnim znamkam in podjetjem, ki razvijajo inovacije po celem svetu. Slovi kot prepričljiva in navdihujoča govorka, ki se loteva najrazličnejših tem na konferencah in dogodkih, kot sta TED in Cannes Lions. 


»Veseli me, da lahko predstavimo priznano govorko, kot je Cindy Gallop. Njeni govori so odlični in še bolj pomembno, slušateljev ne pustijo hladnih. Prepričana sem, da bo tudi na Zlatem bobnu tako. Vsekakor pa smo udeležencem pripravili izjemen nabor govorcev. Program, ki ga prinaša festival, bo nadvse zanimiv, tako z vidika govorcev kot tudi tem, ki jih bodo odpirali in predstavljali,« o festivalskem programu pravi Mojca Majhen, izvršna direktorica 23. Zlatega bobna. Na festivalskih odrih Zlatega bobna se bo tako zvrstilo več kot 40 priznanih imen svetovne oglaševalske stroke, med njimi so Uli Reese, predsednik, iV2, Nemčija, Emma Wilkie, direktorica, The Gunn Report Ltd, Velika Britanija, Darre van Dijk, izvršni kreativni direktor, TBWA/Neboko Amsterdam, Nizozemska, Ekrem Dupanović, ustanovitelj in glavni urednik portala Media Marketing in Art & Business, Bosna in Hercegovina, Ioana Filip, izvršna kreativna direktorica, MRM//McCann Romania, Romunija, Péter Tibor Juhász, vodja trženjskega komuniciranja, Magyar Telekom, Madžarska, Ravid Kuperberg, partner, Mindscapes, Izrael, Ivan Stanković, ustanovitelj, Communis, Srbija, Tim Parry, direktor komunikacij, Alzheimer‘s Research, Velika Britanija, Folker Wrage, izvršni kreativni direktor, Havas Worldwide, Švica, in mnogi drugi. 


Več o Zlatem bobnu na www.goldendrum.com.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.