Študentska Marketinška Dirka

Kdo se je naučil vozit avto samo s tem, da je opravil CPP? Upamo si trditi, da takih ni, oziroma so v manjšini. Vsi smo se morali najprej usesti za volan in pridobiti nekaj izkušenj.

Ker je enako pri pridobivanju vseh veščin, tudi marketinških, Klub za marketing v sodelovanju s Katedro za marketing že tretje leto ponuja izjemno priložnost, da vklopite svoje »motorje« in se pripeljete na ŠTUDENTSKO MARKETINŠKO DIRKO.

Marketinška dirka ni le dokazovanje znanj in preizkušanje teorij, ki smo jih slišali na predavanjih. Marketinška dirka je druženje študentov istih interesov, sklepanje novih poznanstev, spoznavanje že uveljavljenih marketinških imen, pridobivanje novih veščin, sodelovanje v timskem delu, poglabljanje že osvojenih znanj in seveda tudi zabava pri nabiranju kreativnih rešitev za dani primer.

Prijavite se lahko kot posameznik, par ali skupina največ 4-ih članov tako, da na elektronski naslov info@e-kzm.com pošljete zahtevek za prijavni list, ki vam ga bomo poslali v najkrajšem možnem času. Pravilno izpolnjeno prijavnico nato pošljite na info@e-kzm.com. Prijava tekmovalnih skupin bo možna od 9. decembra, zadnji rok za prijavo pa je 15.1.2010. Več informacij lahko dobite na spletnem naslovu www.e-kzm.com.

Zmagovalna skupina prejme teden dni oddiha v eni izmed najbolj priljubljenih destinacij v Sredozemlju, predvidoma na IBIZI, čaka pa jo šebrezplačen ogled 15. Slovenske Marketinške Konference.
Vsekakor, idealna priložnost, da se “igramo” marketinško agencijo in pri tem ne tvegamo izgube.

Torej, se vidimo na cilju?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.