ŠTUDENTSKE DRUŽINE … VABLJENE NA 1. SEJEM ZA DRUŽINE V MARIBORU

Poleg jesenskega Otroškega bazarja v Ljubljani bo letos prvič tudi Otroški bazar v Mariboru. Potekal bo od 20. do 22. aprila 2012 v Ledni dvorani na Taboru. Otrokom, staršem, vzgojiteljem in vsem, ki se ukvarjajo z najmlajšimi bo ponudil številne izobraževalne in zabavne vsebine.

 

Staršem bodo predstavljene novosti s področja opremljanja otroških prostorov, mode, varnosti, zdrave prehrane, preživljanja prostega časa, otroške literature, medijev, družinskega turizma, kulturnih in športnih vsebin. Imeli pa bodo tudi možnost kupovati in prodajati vozičke, avtosedeže, stajice, posteljice in drugo opremo v Bazarkovi tržnici rabljene otroške opreme.

 

Dan Zemlje bo Zveza prijateljev mladine Maribor obeležila v ustvarjalnem kotičku, kjer bodo potekale eko delavnice za različne starostne skupine otrok. Najmlajši bodo ustvarjali pomladno cvetje iz naravnih in odpadnih materialov, nakit, okrasne lončke, pa tudi žepne družabne igre, prstne lutke idr.

 

Tudi dogajanje na zunanji ploščadi bo v znamenju eko delavnic, saj se bodo oblikovale skulpture iz plastenk, namenjene sajenju rastlin, inštrumenti iz naravnih in odpadnih materialov, senzorične in druge delavnice. Poleg tega bodo zunaj tudi druge aktivnosti za starše in otroke.

 

Zavod Udarnik bo otrokom predstavil svet filmov. Ogledali si bodo projekcije animiranih filmov ter v različnih delavnicah spoznavali filmsko zgodovino in praktično delo s filmi.

 

Otroci bodo tudi izdelovali optične igrače ter spoznavali njihovo delovanje, se udeležili športnih aktivnosti, preizkusili igrala, si ogledali Lego razstavo in obiskali Lego delavnice.

 

Na Bazarkovem odru bodo vsak dan potekale glasbene, gledališke in plesne predstave osnovnih šol in vrtcev. Obiskovalci se bodo ob odru zabavali tudi z mladimi talenti Korajže velja, ki bodo skupaj z znanimi glasbeniki pripravili izvrsten šov.

 

 

VSTOP IN VSE VSEBINE SO BREZPLAČNE.

 

Več na: WWW.OTROSKIBAZAR.SI

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.