Študentsko delo – naložba v prihodnost

Študentsko delo je, ob dodatnem zaslužku, odlična priložnost, da spoznaš kako deluje trg dela, se naučiš, kako si delo poiskati in razviješ lastne potenciale.

Predvsem pa je študentsko delo priložnost, da teoretično znanje nadgradiš s prakso, ki je pri iskanju zaposlitve velika prednost. Seveda si ob tem spleteš tudi mrežo poznanstev (mreženje) in poskrbiš, da se ti po študiju marsikatera vrata lažje odprejo.

Ponudba del na e-Študentskem Servisu je zelo raznolika, od enostavnih do visoko strokovnih del. Trenutno jih je na voljo več kot 750, vsak dan pa, kljub recesiji, pridobimo še približno 100 novih. Več kot dovolj priložnosti torej, da že med študijem spoznaš najrazličnejša področja dela in najdeš pravo zase. Študentsko delo je odlična priložnost, da dodobra spoznaš podjetniško logiko in pridobiš znanja, ki ti bodo pri razvoju kariere v veliko prednost. Razvil boš veščine komuniciranja (telefonska, elektronska, osebna komunikacija, razreševanje pritožb, sporov …), veščine prodajne komunikacije, se spoznal s timskim in projektnim delom …

Velikokrat slišimo, da je teorija eno, praksa drugo. Delo ob študiju je odlična priložnost, da pridobljena teoretična znanja nadgradiš s praktičnimi izkušnjami, spoznaš morebitne pomanjkljivosti svojega znanja, ga izpopolniš in pridobiš nova. Študentsko delo ti bogati življenjepis in odpira več priložnosti. Je torej priložnost, da si po študiju zagotoviš možnost izbire med privlačnejšimi, raznolikimi, inovativnimi in tudi bolje plačanimi delovnimi mesti. Delovne izkušnje so na razgovorih za zaposlitev vsekakor velika prednost, zate pa tudi za potencialnega delodajalca, saj lahko ta tvoje prednosti preveri tudi pri podjetjih kjer si delal v preteklosti.

Kako do dela?

Kaj te zanima? V naši spletni ponudbi te čaka pester nabor del. Izbiraš lahko med deli s področja računalništva, administracije, marketinga, organizacije, programiranja pa tudi med enostavnejšimi deli kot so pakiranje, deklariranje, skladiščna dela ipd. Vsak dan jih je navoljo več kot 750. Ne glede na to ali iščeš priložnostno, kratkotrajno delo ali delo za daljše časovno obdobje, ki pogosto vodi tudi do redne oblike zaposlitve, smo pravi naslov.

Poskrbeli bomo, da bo tvoja pot do dela čim lažja. Vse podrobnosti o delu (ponudnik, kontaktni podatki podjetja, lokacija, morebitni dodatni pogoji) so dostopne v tvoji spletni poslovalnici – osebni servis. Lahko pa si tudi korak pred tem – v e-obveščevalcu navedi znanja, ki jih že imaš, dosedanje izkušnje in področja dela, ki te zanimajo, mi pa te bomo dnevno ali tedensko po spletni pošti obveščali o delih, ki ustrezajo tvojim izbranim kriterijem. V osebnem servisu ti bo na voljo tudi personalizirana ponudba del.

 

Tina Pečan

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.