Študentsko pustovanje letos kar po izpitnem obdobju

Študentje in mladi po srcu se bodo lahko po najbolj stresnem izpitnem obdobju končno razbremenili in poveselili na najbolj norem Študentskem pustovanju v Rožni dolini.

Študentski svet stanovalcev Študentskih domov v Ljubljani že sedemnajstič zapored organizira največje in najbolj noro študentsko pustovanje v Sloveniji. Prireditev je med študenti zelo priljubljena, saj običajno poteka po izpitnem obdobju, kar je še dodatni razlog za veselje in sprostitev. To posebno tradicionalno doživetje, na katerega čaka prav vsak med nami, nam prinese veselje in otroško razigranost. S pustnimi plesi, povorkami in običaji bomo skušali odgnati zimo in priklicati pomlad. Spektakularni pustni karneval se bo tradicionalno odvijal na pustni torek, 28. februarja, s pričetkom ob 18. uri v ogrevanem šotoru. Letos bodo na pustovanju nastopile zasedbe Radio Jam, Haris Pilton, Rock Partyzani in Tabu, za konec pa še Odprava zelenega zmaja.

Zabava v maskah ponuja tudi tekmovanje skupinskih in individualnih mask. Najboljšim bo trud še kako poplačan, saj jim bodo organizatorji podelili privlačne in bogate nagrade sponzorjev. Pustovanje se bo sicer ob 1. uri zjutraj končalo, vendar brez skrbi, uradni »after party« bo v Emonski kleti, kjer se bodo lahko študentje zabavali vse do zgodnjih jutranjih ur.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.