Študent Tomi

Smart arab guy student with backpack and bunch of books smiling at camera, copy space for advertisement over yellow studio background. Education, university, college, studying, course concept
Foto: Prostock-Studio iz iStock

Ob začetku študijsekga in šolskega leta mnogo dijakov in študentov išče sobe po študentskih domovh. V Ljubljani je ponudba ogromna. Kako pa je v Mariboru?

Tudi v štajerski prestolnici je ponudba pestra. Eden izmed bolj priljubljenih študentskh domov v Mariboru je Študentski dom Tomi. Ponuja vse kar študentje rabijo. Nahaja se na idealni lokaciji, v bližini številnih fakultet in v lepem naravnem okolju. Dom razpolaga s 450 ležišči, ki so razporejena v dvoposteljne sobe, ki študentom ponujajo optično povezavo na splet.

V domu bivajo prvenstveno študentje s subvencionirano najemnino, kakor tudi študentje, ki plačujejo ekonomsko ceno. Študentom sta na razpolago odbojkarsko in košarkarsko igrišče ter urejeni parkirni prostori. Študentje se lahko v prostem času odklopijo od napornega študija.

Poleg zabave pa študentski dom nudi tudi študentska kosila. Restavracija ponuja klasična študentska kosila, kosila po naročilu, pizze, solate, vegeterjanska kosila,… V vsaki etaži se nahaja tudi mini študentska kuhinja opremljena z osnovnimi kuhinjskimi pripomočki (kuhalniki, mikrovalovnimi pečicami in pomivalnimi koriti ).

Torej študentski dom s polno opremo in prijaznim osebjem.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.