1300 evrov za najboljšega študenta Univerze v Mariboru (RAZPIS)

Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru
Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru

Univerza v Mariboru je objavila razpis za izbor najboljšega študenta v študijskem letu 2022/2023. Razpis s povišanim denarnim skladom je namenjen spodbujanju odličnosti in priznanju dosežkov študentov, ki so se izkazali v preteklem akademskem letu.

1300 evrov za najboljšega študenta UM

Razpis je odprt za vse študente Univerze v Mariboru, ki so v študijskem letu 2022/2023 dosegli izjemne rezultate na področju študija, raziskovanja in ostalih dejavnosti, ki prispevajo k razvoju in ugledu univerze. Namen razpisa je spodbujanje motivacije in vzpodbujanje študentov k izjemnosti ter priznanje njihovega truda in nadarjenosti.

Denarna nagrada za najboljšega študenta znaša 1300 EUR, za drugo mesto 750 EUR in za tretje mesto 450 EUR!

Poleg prestižnega naziva najboljšega študenta bo izbrani kandidat prejel tudi povišan denarni sklad kot priznanje za svoje dosežke. Ta sredstva bodo študentu omogočila dodatno finančno podporo pri nadaljnjem študiju, raziskovanju ali izpopolnjevanju na strokovnem področju.

Picture of perspective of Maribor University from corner under the cloudy sky
Foto: Cristina Moliner iz iStock

Kdo se lahko prijavi na razpis za najboljšega študenta UM?

Razpis za izbor najboljšega študenta v študijskem letu 2022/2023 s povišanim denarnim skladom je izjemna priložnost za študente Univerze v Mariboru, da se pokažejo in prejmejo priznanje za svoje izjemne dosežke.

Na razpis za najboljšega študenta UM se lahko prijavijo študenti Univerze v Mariboru, ki imajo v študijskem letu 2022/2023 status študenta Univerze v Mariboru in so redno napredovali ter v preteklih letih študija niso prejeli nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru. Kandidati pa morajo poleg zgoraj omenjenih meril upoštevati tudi to, da so vpisani v:

  • najmanj 3. letnik I. st. študijskih programov ali
  • najmanj 3. letnik enovitega magistrskega študija ali
  • v študijski program II. stopnje.

Rok za prijavo in dodatne informacije

Kandidat lahko pravilno izpolnjen obrazec »Prijava na razpis« in zahtevane priloge pošlje najkasneje do 14. 8. 2023, do 12. ure na naslov Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta UM«.

Vse dodatne informacije najdeš na spletni strani razpisa Univerze v Mariboru.

Urednik portala Student.si

VIRUniverza v Mariboru
Prejšnji članekVlada sofinancira NVO-je za vojne veterane
Naslednji članekKolesarski maraton Franja: Nasveti, da bo tvoj maraton uspešen!

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.