Denarna pomoč študentskim družinam v letu 2020: Rok za prijavo je 11. september

Fundacija Študentski tolar, Ustanova ŠOU v Ljubljani, za leto 2020 razpisuje denarno pomoč, namenjeno študentskim družinam. Rok za prijavo je 11. september 2020, višina pomoči študentu znaša 400 evrov.

Cilj in sredstva

Cilj poziva je dodelitev nepovratne denarne pomoči prosilcem, ki izpolnjujejo pogoje in merila iz tega poziva in so na njem izbrani: Podrobnosti si preberi v razpisni dokumentaciji. Zagotovljena so sredstva v višini 4.000 evrov, višina pomoči študentu pa znaša 400 evrov.

Pogoji in omejitve

starša in otrok
Denarna pomoč je namenjena študentskim družinam.

Pomoč se bo dodelila prosilcem, ki izpolnjujejo naslednji pogoj: Najmanj en starš ima status študenta na katerem koli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani in ni v rednem delovnem razmerju.

 

Na razpis se ne moreta ločeno prijaviti oba starša otroka, pomoč se prav tako ne dodeli osebi, ki je v zadnjih 12. mesecih že prejela dve enoti denarne pomoči Fundacije Študentski tolar, ne glede na njeno obliko, višino in razpis, na podlagi katerega je bila denarna pomoč dodeljena. Do denarne pomoči tudi ni upravičena oseba, ki je pri Fundaciji Študentski tolar že prejela 5 enot denarne pomoči, ne glede na njihovo obliko, višino oz. na razpis, na podlagi katerega so bile te dodeljene.

Namen

Namen denarne pomoči je pomoč pri reševanju trenutne socialne stiske študentskih družin. Fundacija študentski tolar želi pomagati študentskim družinam, ki so v težji socialni situaciji in so izpostavljeni finančnim in podobnim stiskam.

študentje
Namen pomoči je vzpostaviti enake razmere in priložnosti tudi študentom staršem.

S tem želi prispevati k vzpostavitvi enakih možnosti pri dostopnosti visokošolskega in višješolskega izobraževanja.

Vlogo in več navodil najdeš na povezavi.

Prejšnji članekHuawei AppGallery: Top 10 aplikacij, brez katerih bi težko živeli
Naslednji članekGambook – slovenska Kickstarter uspešnica

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.