Denarna pomoč študentskim družinam v letu 2022/23

Unrecognizable senior man and kids putting coins into piggy bank on table at home together
Foto: evgenyatamanenko iz iStock

Fundacija Študentski tolar razpisuje denarno pomoč študentskim družinam v socialni stiski. Dodeljuje se nepovratno denarno pomoč prosilcem, ki izpolnjujejo pogoje in merila iz poziva ter so na njem izbrani. Na razpisu je zagotovljenih sredstev v višini 5.000,00 evrov, višina pomoči študentu pa znaša 500 evrov.

Študentski tolar s pomočjo študentskim družinam

Pomoč se lahko dodeli družini, v kateri ima najmanj en starš status študenta na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani in ni v rednem delovnem razmerju.

Na razpis se ne moreta ločeno prijaviti mama in oče istega otroka. Prav tako se pomoč ne more dodeliti osebi, ki je v zadnjih 12. mesecih že prejela dve denarni pomoči Fundacije Študentski tolar, ne glede na njeno obliko, višino oziroma na razpis na podlagi katerega je bila denarna pomoč dodeljena. Do denarne pomoči tudi ni upravičena oseba, ki je pri Fundaciji Študentski tolar že prejela pet denarnih pomoči, ne glede na njihovo obliko, višino oziroma na razpis na podlagi katerega so bile te dodeljene.

Rok za oddajo vloge in dodatne informacije

Fundacija vloge sprejema do četrtka, 23. septembra 2022.

Več informacij skupaj z razpisno dokumentacijo in prijavnim obrazcem dobiš na spletni strani Fundacije Študentski tolar.

VIRFundacija Študentski tolar
Prejšnji članekKjer je konoplja legalna, jo uporabljajo več
Naslednji članekRobotski sesalniki Roomba postali s pomembno nadgradnjo postali še boljši

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.