Do Zoisove štipendije letos tudi digitalno!

Zoisova štipendija 2022-2023 tudi preko elektronsko oddane vloge
Zoisova štipendija 2022-2023 tudi preko elektronsko oddane vloge Foto: Prostock-Studio iz iStock

Zoisova štipendija je vsako leto spodbuda študentom in dijakom za doseganje izjemnih dosežkov in s tem ustvarjanje dodane vrednosti na področju znanja, raziskovanja, razvojne dejavnosti in umetnosti. Sklad je objavil javni razpis za dodelitev Zoisove štipendije v letu 2022-2023. Letošnja Zoisova štipendija pa prinaša novost, saj je vlogo moč oddati kar digitalno. Kako oddati digitalno vlogo za Zoisovo štipendijo?

Elektronsko do Zoisove štipendije 2022/2023

Vlagatelji lahko vlogo za dodelitev Zoisove štipendije oddajo tudi elektronsko preko portala Moja eUprava. Za oddajo elektronske vloge preko portala se vlagatelji v modul Moja eUprava prijavijo s svojo e-identiteto (kvalificirano digitalno potrdilo ali smsPASS na mobilnem telefonu). Potrebujejo e-identiteto, izdano fizični osebi, tj. vlagatelju. V primeru, da je vlagatelj za štipendijo mladoletna oseba, vlogo odda zakoniti zastopnik s svojo e-identiteto (kvalificirano digitalno potrdilo zakonitega zastopnika ali smsPASS na mobilnem telefonu zakonitega zastopnika).

Vse o oddaji vloge za Zoisovo štipendijo v letu 2022/2023

O javnem razpisu sklada za dodelitev Zoisove štipendije v šolskem oziroma študijskem letu 2022-2023 smo že pisali. Vse informacije najdeš v našem prispevku Objavljen javni razpis za Zoisovo štipendijo v letu 2022/2023.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekČrvi bi lahko uničili rakave celice
Naslednji članekHuawei predstavil prenosnik z velikim 16-palčnim zaslonom

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.