Ekonomska fakulteta UL že tretje leto zapored na elitni lestvici Financial Times

Ugledni časnik Financial Times Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani kot edino poslovno-ekonomsko šolo iz Slovenije ponovno uvršča med 90 najboljših poslovnih šol v Evropi. 

Top 90 najboljših poslovno-ekonomskih šol

Ekonomska fakulteta UL se na seznam 90-ih najboljših poslovno-ekonomskih šol v Evropi uvršča že tretje leto zapored. Pogoj za uvrstitev na lestvico je ena od najuglednejših mednarodnih akreditacij na področju poslovnega izobraževanja – EQUIS, AACSB ali AMBA – Ekonomska fakulteta pa poseduje vse tri, kar še dodatno priča o kvaliteti izobraževalne ustanove.

Top programi »Master in Management«

Magistrski program fakultete »International Master in Business and Organisation (IMB)« se je letos v primerjavi z lanskim letom povzpel za kar 10 mest in se tako uvršča na 77. mesto lestvice Financial Timesa.

Mednarodni ugled EF

Študenti Ekononske fakultete imajo že vrsto let v okviru programov dvojnih diplom možnost študiranja na kar štirih poslovnih šolah, ki prav tako rangirajo na Timesovi lestvici. Prav tako pa na fakulteti že četrto leto zapored organizirajo skupno doktorsko šolo s švicarsko Univerzo St. Gallen, ki se na Timesovi lestvici tradicionalno uvršča med top šole.

VIREF UL
Prejšnji članekPošta Slovenije: Pozor, prevara!
Naslednji članekUtrechtska mreža študentom in mladim raziskovalcem podeljuje štipendije

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.