Informativni dnevi 2021 so pred nami!

Februarja bi se nadobudni bruci običajno odpravili na obiske fakultet, na katere bi se radi vpisali. Avtobusi bi bili nabito polni, prav tako vlaki, in parkirišča zraven fakultet polna pločevine. Letošnji informativni dnevi bodo veliko bolj zeleni, saj bodo virtualni. Medtem ko to sicer pomeni, da se dijaki ne bodo gužvali na javnem prevozu, vseeno manjka resnično doživetje in izkušnja posameznega faksa.

Ker pa epidemije žal ne moremo izkoreniniti pred tem vikendom, smo ti pripravili seznam fakultet in datume, na katere bodo potekali posamezni informativni dnevi. Letos se vsaj lahko udeležiš informativnih dni vseh slovenskih univerz, saj potuješ zgolj z miško.

Kdaj bodo potekali informativni dnevi:

  • Univerza v Ljubljani: petek in sobota, 12. in 13. februarja 2021 (za posamezno fakulteto in študijske programe si ure poglej tukaj)
  • Univerza v Mariboru: petek (ob 10. in 15. uri) in sobota (ob 10. uri), 12. in 13. februarja 2021 (potekali bodo na spletni platformi, ki je že aktivna)
  • Univerza na Primorskem: petek (ob 10. in 15. uri) in sobota (ob 10. uri), 12. in 13. februarja 2021 (povezave še niso objavljene, zato spremljaj spletno stran univerze)
  • Univerza v Novem mestu: petek (ob 10. in 16. uri) in sobota (ob 10. uri), 12. in 13. februarja 2021
  • Univerza v Novi Gorici: petek in sobota, 12. in 13. februarja 2021 (za posamezno fakulteto in študijske programe si ure poglej tukaj)
  • Nova univerza: petek in sobota 12. in 13. februarja 2021 (ure so različne za posamezno fakulteto, zato spremljaj spletno stran univerze)

Izkoristi to (upajmo enkratno) priložnost virtualnih informativnih dni in se pozanimaj o vseh študijskih smereh, ki te zanimajo. Čeprav ti družbe ne bodo delali prijatelji, si dan lahko popestrite z video klicem (ja, še enim) in delite zgodbice o profesorjih, ki ne znajo uporabljati tehnologije. Saj se bodo naučili. ?

Urednica revije Študent

Prejšnji članekKakšne so kazni, če voziš brez tehničnega pregleda?
Naslednji članekVloga za dodatek študentom na tujem in polnoletnim dijakom je na voljo

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.