Izvrsten uspeh za Univerzo v Ljubljani, ki ga lahko še izboljša

Urnik Univerze v Ljubljani za študijsko leto 2024/2025
Urnik Univerze v Ljubljani za študijsko leto 2024/2025 Foto: ShevchenkoAndrey iz iStock

Projekt Skupaj gradimo družbo znanja in blagostanja, pri katerem sodeluje Univerza v Ljubljani, Novartis v Sloveniji in Ljubljanski univerzitetni inkubator, je bil prepoznan kot prvovrstna poslovna praksa, ki sledi načelom ESG (okoljska, družbena in upravljavska načela) za rast in napredek. Glasuje se lahko do petka, 21. oktobra 2022, do 9. ure.

Odprto sodelovanje, povezanost in miselnost so bili potrebni za ta naziv

Odprto sodelovanje, povezanost in predvsem miselnost, da vsi deležniki prispevajo h gospodarskemu razvoju, je botrovalo k laskavemu priznanju Univerze v Ljubljani. Akademske ustanove in podjetja so naravni partnerji v razvoju bazičnih znanj, aplikativnih rešitev in inovacij, ki skupaj ustvarjajo gospodarski napredek.

Na Univerzi v Ljubljani, pri Novartisu v Sloveniji in Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju (LUI) se zavedajo priložnosti in odgovornosti, ki izhajajo iz njihovega skupnega poslanstva, uresničujejo pa ga skozi paleto sodelovanj: raziskovalni projekti, zaključna dela, praktikumi, hekatoni, poletne šole, festival UNI.MINDS, mednarodni konzorciji, izmenjava znanj, ekspertov in podobno.

Headquarters building of University of Ljubljana, Slovenia
Odprto sodelovanje, povezanost in predvsem miselnost, da vsi deležniki prispevajo h gospodarskemu razvoju, je botrovalo k laskavemu priznanju Univerze v Ljubljani.
Foto: ZvonimirAtleti iz iStock
VIRUniverza v Ljubljani
Prejšnji članekSamsung se s pomočjo projekta YOUniversity povezuje z mladimi
Naslednji članekFestival slovenskega filma v polnem zagonu sredi Portoroža!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.