Javni razpis za kandidate za mlade raziskovalce

Hemagglutination Inhibition Assay (HAI)
Foto: National Cancer Institute iz Unsplash

Univerza v Mariboru je objavila javni razpis za kandidate za mlade raziskovalce za leto 2022 s prijavnim rokom 31. 7. 2022. Namen razpisa je izbrati 19 kandidatov za mlade raziskovalce in jim omogočiti sodelovanje pri raziskovalnem delu v času doktorskega študija.

Razpis za mlade raziskovalce Univerze v Mariboru

Univerza v Mariboru bo izbranim kandidatom financirala stroške dela, doktorski študij ter druge stroške, ki so potrebni za izvedbo programa usposabljanja.

Kdo se lahko prijavi?

Mladi raziskovalec je lahko kandidat, ki:

  • še nima zaključenega doktorata znanosti oziroma pridobljenega znanstvenega naslova doktor (doktorica) znanosti;
  • še ni bil zaposlen kot mladi raziskovalec;
  • je pred največ 4 leti zaključil študijski program druge stopnje oziroma izobrazbe, ki ustreza ravni izobrazbe, pridobljene po študijskih programih druge stopnje.

Kandidat se lahko prijavi samo na eno razpisano mesto oziroma k enemu mentorju. Razpisana prosta mesta so dostopna na tej povezavi.

Pri izbiri kandidata za mladega raziskovalca bodo upoštevani vpis v študijski program tretje stopnje, prejete nagrade in priznanja, objavljeni znanstveni članki, sodelovanje pri raziskovalnem delu ter ocena razgovora s kandidatom.

Kako se prijavim?

Rok za prijavo je 31. 7. 2022. Prijava mora vsebovati v celoti izpolnjen in podpisan prijavni obrazec s priloženimi obveznimi dokazili oz. njihovimi elektronskimi kopijami. Prijavni obrazec ter podrobnejše informacije v zvezi s prijavo so na voljo tukaj, celoten razpis pa na spletni strani univerze.

Prejšnji članekKaj ne smete pozabiti za popoln študentski dopust?
Naslednji članekKokosy vabijo na čustveni vrtiljak – intervju z mladim bendom

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.