Meniš, da je tvoja diplomska ali magistrska naloga vredna nagrade?

Če si v letu 2018 diplomiral ali magistriral in si v svojem delu obravnaval tematiko povezano z mladimi ter si mlajši od 30 let, potem se lahko prijaviš na razpis za nagrado za najboljšo diplomsko oziroma magistrsko nalogo s področja mladih v letu 2018, ki jo razpisuje Mladinski svet Slovenije.

Namen razpisa je, da spodbudijo mlade,da raziskujejo mladinsko področje ter tako sami podajajo relevantna mnenja, spoznanja in zaključke s področja mladine, na tak način spodbujajo pedagoške in mladinske delavce, da sodelujejo pri raziskovanju problematike mladih in mlade motivirajo za pripravo nalog s teh področij in v dogovoru z avtorji objavijo njihova dela in spodbudijo mladinske delavce, raziskovalce in druge zainteresirane k uporabi nastalih del s področja mladih pri njihovem udejstvovanju. Zavedajo se namreč, da veliko odličnih del ostane neopaženih.

Rok za prijavo je petek, 15. februar 2019, prijaviš a se lahko preko spletnega obrazca. Zmagovalce bodo izbrali v začetku aprila 2019 in na svečani prireditvi razglasili prejemnico oz. prejemnika nagrade. Na razglasitev bodo povabljeni vsi prijavljeni in njihovi mentorji. Za vsa dela, ki jih bodo prepoznali kot relevantna za področje mladine, bodo avtoricam oz. avtorjem podelili priznanja.

Zmagovalec

Nagrada za najboljše diplomsko delo je 300 evrov (bruto), za najboljšo magistrsko pa 400 evrov (bruto).

Če torej meniš, da je tvoja diplomska ali magistrska aktualna, uporabna in pronicljiva, se hitro prijavi in se poteguj za to, da bo tvoje delo videno in nagrajeno!

Novinarka in urednica revije Dijak 2019

VIRMladinski svet Slovenije
Prejšnji članekPot do povsod – Kako potovati najceneje – I. del: kam in kako
Naslednji članekKk je bvo na gradovah … po koroško!

Novinarka in urednica revije Dijak 2019

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.