MSS nagrada za diplomsko in magistrsko delo

Diplomska kapa in zvitek papirja

Si napisal odlično diplomo in magistrsko in se ti zdi, da si zasluži več prepoznavnosti? Potem ne odlašaj in se prijavi na razpis MSS. Prvo mesto dobi denarno nagrado, da ne omenjamo, kako lepo bo, ko se boš lahko hvalil pred prijatelji.

Super sem. Ja, najboljša.

Mladinski svet Slovenije (MSS) razpisuje nagrado za najboljšo diplomsko in magistrsko delo, ki sta bili objavljeni v letu 2019. Ob zagovoru moraš biti star manj kot 30 let, pomembno je le to, da si obravnaval katero koli temo povezano s področjem mladih (npr. obravnava študentske porodniške).

Denarni sklad znaša 300 evrov bruto za najboljšo diplomo in 400 evrov bruto za najboljšo magistrsko nalogo. Gledali bodo predvsem na aktualnost in uporabnost prijavljenega dela (pisanje o dinozavrih na primer ni aktualno).

Zmagovalec je šokiran in obsujejo ga z denarjem.

Prijaviti se moraš najkasneje do ponedeljka, 17. februarja 2020. Izpolniti moraš spletno prijavnico in ne pozabi priložiti še izjave, ki jo lahko najde na koncu prijavnice. V razpisu imaš zapisane tudi dodatne informacije, npr. v katerem formatu moraš poslati svoje delo.

Ne odlašaj in se prijavi še danes. Samo pazi, da se ne boš preveč hvalil, če zmagaš. Prijatelji te bodo namreč hitro podrezali za zastonj pijačo.

Urednica revije Študent

VIRMladinski svet Slovenije
Prejšnji članekVečerja v 20 minutah: Brokolijeva kremna juha
Naslednji članekDo konca februarja razpis za nepovratno denarno pomoč študentom v stiski
Katja Stojić

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.