Na voljo štipendija za študij na luksuzni univerzi v ZDA

College tuition cost, student loan, scholarship in USA. University graduate cap on American dollars money background. Education budget. 3d illustration
Foto: Rawf8 iz iStock

Slovenski študenti in študentke, pozor. Iz sklada Kerže-Cheyovich je slovenskemu študentu ali študentki na voljo štipendija za podiplomski študij na univerzi UCLA v Kaliforniji, ZDA. Kaj moraš vedeti o štipendiji za UCLA?

Štipendija za študij na univerzi UCLA

Na voljo je ena štipendija za podiplomski študij na univerzi UCLA v Kaliforniji. Gre za štipendijo na področju transportnih pojavov v kompleksnih sistemih. Podeljena bo najuspešnejšem kandidatu po izboru strokovne komisije.

Štipendija je namenjena predvsem za doktorski študij, možno pa jo je pridobiti že za magistrski študij z namenom doktorata, in sicer na področju transportnih pojavov v kompleksnih sistemih, kamor sodijo naslednje discipline s področij strojništva,  jedrske tehnike, kemijskega inženiringa ter fizike:

  • Prenos toplote;
  • Prenos snovi;
  • Mehanika tekočin.

Študij bi potekal pod mentorstvom profesorja Laurenta Pilona na oddelku Mechanical and Aerospace Engineering Department.

Los Angeles, California - June 21, 2022: The Royce Hall concert hall at Dickson Court on the UCLA campus
Foto: Noah Sauve iz iStock

Rok za prijavo in dodatne informacije

Rok za prijavo je 30. november 2023. Do tega roka mora biti vloga vložena pri UCLA. Pri tem pa naprošajo, da ob prijavi na UCLA, to s kratkim mailom sporočiš tudi na naslov slovenskega veleposlaništva v Washingtonu.

Vse dodatne informacije najdeš na spletni strani objave o štipendiji za UCLA.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekUmetnost mokrega čiščenja
Naslednji članekOcena filma: Reality (34. Liffe)
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.