Natečaj za Študentsko idejo s poslovnim potencialom

Natečaj študentskih idej s poslovnim potencialom
Natečaj študentskih idej s poslovnim potencialom Foto: Dalin Ou iz iStock

Fakulteta za strojništvo UL organizira natečaj »Študentska ideja s poslovnim potencialom«, na katerega vabi študente in ekipe študentov z idejo oziroma inovacijo s poslovnim potencialom. Kaj vse moraš vedeti o natečaju?

Študentska ideja s poslovnim potencialom

Natečaj, kot rečeno, organizira Fakulteta za strojništvo in strokovna revija IRT3000, v sodelovanju z EIT Manufacturing HUB Slovenija in podporo Spirit Slovenija.

Prijavi se lahko vsak študent ali ekipa študentov, ki ima(jo) idejo / inovacijo s poslovnim potencialom na področju novih izdelkov, zelenih tehnologij, digitalizacije, pametnih tovarn in industrijskih rešitev.

Vsi prijavljeni se bodo v okviru natečaja spoznali z načeli poslovanja, kako izgleda model poslovanja in raziskava trga, kako oceniti stroške in kakšna je najboljša komunikacija s kupci.

Prve tri inovacije bodo prejele bogate denarne nagrade, zmagovalna poslovna ideja pa tudi dodatno podporo pri vstopu na evropske platforme inovativnih idej. Predstavitev študentskih idej bo potekala v okviru konference IRT forum, ki bo 10. in 11. junija 2024 potekala v Portorožu.

Rok za prijavo je 10. maj 2024, več pa v objavi natečaja.

Urednik portala Student.si

VIRFakulteta za strojništvo
Prejšnji članekNepričakovano Slovenijo zapušča priljubljeno podjetje
Naslednji članekKrvodajalske akcije v maju 2024

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.