Ne pozabi na oddajo prošnje za subvencionirano bivanje

Izteka se rok za oddajo prošnje za sprejem ali podaljšanje bivanja študentov
Izteka se rok za oddajo prošnje za sprejem ali podaljšanje bivanja študentov

Konec letošnjega maja je Študentski dom Ljubljana (ŠDL) objavil Razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2018/2019. Rok za prijavo na razpis se nezadržno bliža. V kolikor prošnje še nisi oddal/-a, stori to čim prej.

Da se izogneš morebitnim nevšečnostim, najprej raje preveri, katero vrsto prošnje moraš oddati. V prihodnjem študijskem letu se na področju bivanja študentov v študentskih domovih in pri zasebnikih obetajo nekatere novosti. V primeru, da nameravaš z novim študijskim letom zamenjati študijski program, pa nikar ne spreglej obvestila, ki te bo seznanilo s postopkom prijave v primeru prepisa.

Celotno besedilo razpisa je objavljeno na spletni strani ŠDL. Svojo prošnjo za pridobitev subvencije pa moraš elektronsko oddati prek spletnega portala eVŠ, kjer so dostopna tudi navodila za izpolnjevanje. Za oddajo imaš na voljo dve možnosti, z digitalnim potrdilom ali z uporabniškim imenom in geslom. V slednjem primeru moraš elektronsko poslani dokument nato še natisniti ter podpisanega in opremljenega s prilogami poslati priporočeno po pošti ali osebno dostaviti v Pisarno za študentske domove v Domu VI v Rožni dolini.

Rok za oddajo prošnje se izteče v četrtek, 16. avgusta 2018. Uprava ŠDL študente poziva, naj ne odlašajo do zadnjega dne. Oddaj svojo vlogo še danes in uživaj v brezskrbnem poletju.

Za vse dodatne informacije so ti na voljo na telefonski številki 01 242 12 64.

Bodi prvi in oceni prispevek: 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.