Ne pozabi na oddajo prošnje za subvencionirano bivanje

Konec letošnjega maja je Študentski dom Ljubljana (ŠDL) objavil Razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2018/2019. Rok za prijavo na razpis se nezadržno bliža. V kolikor prošnje še nisi oddal/-a, stori to čim prej.

Da se izogneš morebitnim nevšečnostim, najprej raje preveri, katero vrsto prošnje moraš oddati. V prihodnjem študijskem letu se na področju bivanja študentov v študentskih domovih in pri zasebnikih obetajo nekatere novosti. V primeru, da nameravaš z novim študijskim letom zamenjati študijski program, pa nikar ne spreglej obvestila, ki te bo seznanilo s postopkom prijave v primeru prepisa.

Celotno besedilo razpisa je objavljeno na spletni strani ŠDL. Svojo prošnjo za pridobitev subvencije pa moraš elektronsko oddati prek spletnega portala eVŠ, kjer so dostopna tudi navodila za izpolnjevanje. Za oddajo imaš na voljo dve možnosti, z digitalnim potrdilom ali z uporabniškim imenom in geslom. V slednjem primeru moraš elektronsko poslani dokument nato še natisniti ter podpisanega in opremljenega s prilogami poslati priporočeno po pošti ali osebno dostaviti v Pisarno za študentske domove v Domu VI v Rožni dolini.

Rok za oddajo prošnje se izteče v četrtek, 16. avgusta 2018. Uprava ŠDL študente poziva, naj ne odlašajo do zadnjega dne. Oddaj svojo vlogo še danes in uživaj v brezskrbnem poletju.

Za vse dodatne informacije so ti na voljo na telefonski številki 01 242 12 64.

Prejšnji članekZnani so prejemniki kart za kopališče Laguna!
Naslednji članekVelika Nagrada Madžarske: Hamilton prekrižal načrte Ferrarija

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.