Nov semester – novi žuri

Ni važno, ali si naredil vse izpite, tri ali pa nobenega. Po zimskem izpitnem obdobju si vsi študentje zaslužimo malo počitka in zabave. Na nov semester se verjetno še nisi psihično pripravil, zato ti lahko z napovedjo naslednjih dogodkov vlijemo motivacijo. ?

Ples

Kaj nas čaka?

V Ljubljani bosta maja potekala naslednja študentska dogodka:

  • Škisova tržnica: potekala bo v četrtek, 14. maja na znani lokaciji – Kardeljeva ploščad. Čez dan boš nasproti Fakultete za družbene vede lahko našel stojnice vseh študentskih organizacij in zbiral nalepke, zvečer pa bo sledil nočni program z znanimi izvajalci. Lansko leto so nastopili Siddharta, Vlado Kreslin, Jan Plestenjak in mnogi drugi.
  • Majske igre: Majske igre so študentski projekt, ki združuje kulturo, šport in zabavo. Potekajo 3 tedne in se po navadi začnejo na začetku maja. Dogodek boš našel v Rožni dolini, kjer tri tedne študenti v domovih nimajo miru zaradi igranja nogometa, odbojke, med dvema ognjema, pokušine piv, stand-up predstav, plesa in različnih koncertov.

V Mariboru simbol študentskih zabav predstavlja dogodek Lampiončki, ki letos praznuje 40. obletnico. Na našo srečo se ne križa s Škisovo tržnico. Poteka 19. maja v Študentskem kampusu na Gosposvetski ulici. Lansko leto so nastopili Tabu, Leteći odred in Siddharta.

V Kranju v maju poteka Teden mladih. Letos bo to od 15. do 23. maja. Klub študentov Kranj organizira prireditve po celem starem mestnem delu Kranja. Na Gorenjskem te bo torej vsak dan v tem tednu čakala zabava – slaščičarske delavnice, stand-up nastopi, koncerti, poledance delavnice in jazz večeri.

Prejšnji članekNajslabši filmi desetletja
Naslednji članekKako čimprej zmagati v Monopoliju in ostalih igrah

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.