Najslabši filmi desetletja

Cats

Kateri so tisti filmi zadnjih deset let, ki so nas prisilili, da smo šli iz dvorane? No, če si bil med bolj obveščenimi tega filma nisi šel gledat. Če si med tistimi, ki so si ga ogledali bom rekel, da tega denarja ne boš nikoli več videl. Poglejmo si katere grozote so prišle v prejšnjem desetletju.

Film 43

Kakšna katastrofa. Hugh Jackman, Halle Berry, Kate Winslet, Emma Stone, Gerard Butler, Richard Gere in še kopico drugih. Ustvarili enega najslabših filmov desetletja in nasploh.

50 odtenkov sive

Priznam po prebranih knjigah sem pomislil, da bi to znali biti zanimivi filmi, če bodo narejeni dobro. Žal temu ni tako in filmi so katastrofa, enako mi je žal glavnih dveh igralcev.

Jack in Jill

Najslabši film Adama Sandlerja in to pove čisto dovolj o filmu.

Bojna ladja

Ko bi se le zadevali, da film snemajo po družabni igrici. Ampak se niso in tako tudi igralci niso uspeli rešiti tega poskusa filma. Tudi Rami Malek in Rihanna sta v filmu.

Devet življenj

Film v katerem Kevina Spaceya zadane strela in se znajde v telesu hčerkine mačke. Nato jim pomaga lastnik trgovine za živali, ki ga igra Christopher Walken. Slab scenarij, slaba ideja in slab film.

Devet življenj

Fanatik

Verjetno najslabši film Johna Travolte kjer igra duševno prizadetega moškega, ki je največji fan nekega igralca. Grozno slab film za katerega mi ne bo jasno kako je nastal. Travolta je vlogo sprejel čeprav ima sina, ki je duševno bolan.

Fanatik

Emoji movie

Pa smo pri glavnih dveh katastrofah desetletja. Prva je Emoji film, ki je nekako mislil, da lahko v stilu Razbijača Ralpha postane odlična risanka. Temu ni bilo tako in dobili smo najslabšo risanko vseh časov. Patrick Stewart igra kakec emoji, ko je to vlogo zavrnil Jordan Peele in se raje posvetil režiji filmov.

Emoji

Cats

Si sploh zasluži kakšen komentar? Film, ki sploh ne bi smel biti narejen. Ampak zdaj smo tu in desetletje se je končalo z velikim pokom. Najslabši film desetletja prav na koncu desetletja.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članek10 najbolj nevarnih jedi na svetu
Naslednji članekNov semester – novi žuri

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.