Odprt je Erasmus+ razpis za praktično usposabljanje

Objavljen je razpis praktičnega usposabljanja v okviru Erasmus+ programa v študijskem letu 2020/2021. Študenti se lahko prijavijo do 5. 11. 2020. Upravičeno obdobje financiranja in izvedbe je od 1. 1. 2021 do 31. 12. 2021.

Za prijavo na razpis je treba izpolniti prijavnico preko spletne strani fakultete, ki jo obiskuješ. Poleg izpolnjene prijavnice moraš dodati tudi naštete dokumente in navesti, kje boš prakso opravljal. Če je tvoja vloga nepopolna, se ta ne bo upoštevala.

Kdo se lahko prijavi?

Na Erasmus+ razpis za praktično usposabljanje se lahko prijavi študent Univerze v Ljubljani, ki bo imel ves čas praktičnega usposabljanja v tujini aktiven status študenta. Izjema so diplomanti, ki se prijavijo v zadnjem letniku študija in imajo praktično usposabljanje po končanem študiju, vendar ne kasneje kot v enem letu po diplomi.

Prav tako se lahko na razpis prijavijo študenti, ki so do leta 2019/2020 del študijskih obveznosti opravili v tujini v okviru programa VŽU, Erasmus, Erasmus+, Erasmus Mundus in Erasmus+ mednarodna kreditna mobilnost, vendar ne celih 12 mesecev. Skupni seštevek že opravljenega študija in praktičnega usposabljanja v okviru zgoraj omenjenih programov ne sme presegati 12 mesecev na posamezno stopnjo študija.

Prijaviš pa se lahko za obdobje od najmanj 2 do največ 12 mesecev na vsaki stopnji študija.

Prejšnji članekKaj vse lahko počneš z namizno svetilko
Naslednji članekSe nam spet bliža wc papir kriza?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.