Poletje se začenja tudi za študente

Dragi študent, jutri, v petek, 28. 6. 2019, se zaključuje spomladansko izpitno obdobje. V uredništvu Študenta upamo, da je bilo za vse vas maksimalno uspešno in da ni ostalo nič za jeseni. Smo pa tukaj tudi za to, da te, v primeru, da se ti je slučajno kje zalomilo, spomnimo, da ni konec sveta in da ne smeš obupati, kajti čaka te še ena priložnost!

Končno si lahko malo oddahneš, zadihaš s polnimi pljuči in uživaš v poletnih dneh. Vzemi si nekaj časa tudi zase, odklopi možgane in naberi novih moči. Zažuraj na poletni žurki, nazdravi na pikniku, preberi knjigo ali skoči v vodo na morju ali bližnjem jezeru. Vmes pa lahko še nabereš nekaj delovnih izkušenj in zaslužiš kakšen evro. Možnosti so neomejene, zato jih izkoristi. In ne pozabi, da je študentsko poletje, kljub izpitom in študentskim obveznostim, še vseeno lahko uživačko in eno lepših v našem življenju.

Če si med tistimi, ki lovijo še jesensko izpitno obdobje, ki se mimogrede začne v ponedeljek, 19. 8. 2019 in traja vse do petka, 13. 9. 2019, pa ti želimo obilico sreče in znanja, ne pozabi pa se pravočasno pripraviti na vse obveznosti.

Če potrebuješ dodatne ideje za preživljanje poletja, si na svojem faksu (če seveda še nisi) vzemi našo Revijo Študent, v kateri najdeš marsikateri namig. Ali pa pobrskaj po našem portalu, ki prav tako skriva mnoge diamante.

Uživaj v poletju in ne pozabi: #izpitnirokisotrijelajfjesamoeden!

Novinarka in urednica revije Dijak 2019

Prejšnji članekViber predstavil nabor funkcij za brezskrbno poletje
Naslednji članek8 znakov, da si našel prijateljstvo za vedno

Novinarka in urednica revije Dijak 2019

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.