Priljubljeni bistro omejil študentske bone

pica, testenine, italijanska hrana
vir: Tripadvisor

Priljubljeni študentski ljubljanski bistro je izdal obvestilo, da zaradi »nespoštljivega odnosa« lahko študenti na bone jedo le med 15. in 22. uro. Če se pa nespoštljivo obnašanje ne bo izboljšalo, bodo bone povsem ukinili.

Nespoštljivost, negativni komentarji in nizke ocene

REX Bistro Ljubljana v centru glavnega mesta študentsko prehrano ponuja dve leti, vendar študenti po njihovih besedah tega ne znajo ceniti. Zaradi nespoštljivega odnosa do zaposlenih in zaradi negativnih komentarjev ter nizkih ocen, ki jih študenti pišejo na spletu, bistro hrano na študentske bone ponuja le še med 15. in 22. uro. Če pa se stanje ne bo izboljšalo, grozijo z ukinitvijo študentskih bonov. »Zagotoviti smo vam želeli vrhunsko ponudbo hrane, sestavljene iz vedno svežih, zelo kvalitetnih sestavin, omogočiti kosilo/večerjo v lepo urejeni restavraciji, pa nekateri tega ne cenite in nam zaradi majhnih napak delite najslabše ocene, kar za naše poslovanje ni ok,« so zapisali.

Zaradi študentov naj bi bistro izgubil tudi veliko dobrih natakarjev, ker ti s študenti ne želijo več delati. »Ne razumemo vaših odzivov, ko tako enostavno na Googlu pritisnete eno zvezdico, ker niste bili postreženi kot v vrhunski restavraciji, kjer bi za obrok plačali 50 evrov in več. Za vas ta zvezdica ne pomeni nič kaj, za nas pa ogromno škodo, daj ljudje preberejo mnenja in se večkrat na podlagi tega ne odločijo za lokacijo,« še pravijo v REX Bistroju. Študente pozivajo, naj bodo bolj spoštljivi do njihovih zaposlenih.

Obvestilo je zmotilo študente

Študenti nad obvestilom niso navdušeni. Pravijo, da hrana ni tako vrhunska, kot navaja bistro. Tudi nekateri natakarji naj ne bi bili ravno prijazni, kljub temu, da je polovica gostov študentov.

Prejšnji članekZastonj na 38. Slovenski knjižni sejem
Naslednji članekAlenka Oblak, prejemnica državnega priznanja za delo v mladinskem sektorju

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.